ROPS przyznanie
ROPS przyznanie
otrzymałam dziś odpowiedz z ROPSu przyznano świadczenie opiekuńcze, chciałam zapytać czy do Sygnity wprowadzam to normalnie jak zwykłą decyzje ?? bardzo proszę o pomoc
Re: ROPS przyznanie
Panie Tomku może Pan pomoże, bo wniosek ogólnie mam wprowadzony i co kwalifikować go teraz czy usunąć i wprowadzić samą decyzje??
może zapytam tak, jeżeli pozostawiłam wniosek bez kwalifikacji, przyczyna przekazanie wniosku do innej instytucji i wprowadzę decyzje bez wniosku to będzie poprawnie?? bo nie mam innego pomysłu 

-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak robicie???
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wszystkie decyzje * operacje * decyzja bez wniosku * jednostka wydająca: Marszałek
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu tak zrobiłam ale co z tym wnioskiem?? może postać bez kwalifikacji??
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ZAŁATW GO BEZ KWALIFIKACJI NIE JESTEŚ ORGANEM WŁAŚCIWYM .. sorki za caps .. i nie możesz go rozpatrywać
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz ROPS przyznanie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
składki KRUS proszę o radę
DOCHÓD UZYSKANY OD KIEDY UCHYLIĆ
członek rodziny za granicą
problem z wysłaniem decyzji - wniosek złozony w epuap
Pyt dot. empati
do mądrych głów :) czy dobrze myślę ...
ROPS wniosek
p. Tomku prosze o odzew opieka naprzemienna nie dzieli wypła
PILNE i zagmatwane ;)
czy wysyłać do ROPS-U
Do Pana Tomka z Sygnity