Rosja szykuje się do wojny z Polską?
Rosja szykuje się do wojny z Polską?
Rosja przeprowadza manewry, w których Polska jest traktowana jako wróg. Manewry oznaczają, że Rosja przygotowuje armię do ewentualnej wojny z Polską. Z naszej strony nie ma na to żadnej reakcji - powiedział w programie \"Tak jest\" w TVN24 Michał Kamiński, odnosząc się w ten sposób do słów Jarosława Kaczyńskiego o \"neoimperialnej polityce Moskwy\".
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1af93
https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1af93
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Rosja szykuje się do wojny z Polską?
2010-09-29 19:30
Re: to jest wypowiedź godna męża stanu
wysłane przez dzibar dnia 2010-09-29 19:30:11
dzibar
nowy
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezes-p ... omosc.html
skoro personalnie do mnie sie zwracasz............no to widzę to co wyżej i nie wygląda to najlepiej
to był list czy go nie było?
Re: to jest wypowiedź godna męża stanu
wysłane przez dzibar dnia 2010-09-29 19:30:11
dzibar
nowy
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezes-p ... omosc.html
skoro personalnie do mnie sie zwracasz............no to widzę to co wyżej i nie wygląda to najlepiej
to był list czy go nie było?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
cytuj, która wypowiedź jest moja, a która twoja, a co powiedział kto inny. Bo siać intrygę bez odpowiedzialności to może potrafisz, ale ja jestem zbyt prostolinijna aby pozwalać na takie gierki. Sam temat i pierwszy twój komentarz jest bardzo niebezpieczny i jeżeli tym chcesz zepsuć reputację Kaczyńskiego to ja ci w tym nie pomogę. Nie jestem juz pierwszej młodosci i nawet jak byłam kiedyś naiwna to praca w pomocy społecznej kazała mi stanąć twardo na ziemi. \"Nie ze mną te numeru Bruner\":) Odpowiedzialność za słowa przede wszystkim.
Dzidka
Korea Północna przygotowuje się do zorganizowania parady wojskowej na niespotykaną dotąd skalę. Myślę, że przygotowują się do ataku na Polskę
))))
\"zepsuć reputację Kaczyńskiego\" hehehehehehehe.....

\"zepsuć reputację Kaczyńskiego\" hehehehehehehe.....
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
mnie nie jest do śmiechu tak jak tobie ola. Uważam, ze każdy na tej ziemi ma coś do zrobienia ( po coś przyszedł na ten świat). Jeden ma to szczęście, ze jest królem inny żebrakiem.
Jeden ma dobrych doradców inny złych, ale każdy ma swoja godność i ona jest nienaruszalna i chroniona prawem. I dlatego mnie nie jest do śmiechu, a innym nie przeszkadza śmiać się do rozpuku.
W pomocy społecznej jest czas na wszystko: śmiech, płacz, wzruszenie i inne uczucia i emocje............ a jednak tak trudno nad tym wszystkim zapanować chociaż sie wie, ze na wszystko jest czas i miejsce............. dlaczego wiec nie ma płynności?
Mój syn uczył się w pierwszej klasie takiego wierszyka:
\"Nie śmiej się ze mnie, nie śmiej się ze mnie,
Ciebie to śmieszy, mnie nieprzyjemnie\"
Jeden ma dobrych doradców inny złych, ale każdy ma swoja godność i ona jest nienaruszalna i chroniona prawem. I dlatego mnie nie jest do śmiechu, a innym nie przeszkadza śmiać się do rozpuku.
W pomocy społecznej jest czas na wszystko: śmiech, płacz, wzruszenie i inne uczucia i emocje............ a jednak tak trudno nad tym wszystkim zapanować chociaż sie wie, ze na wszystko jest czas i miejsce............. dlaczego wiec nie ma płynności?
Mój syn uczył się w pierwszej klasie takiego wierszyka:
\"Nie śmiej się ze mnie, nie śmiej się ze mnie,
Ciebie to śmieszy, mnie nieprzyjemnie\"
Dzidka
dzibar czy ty naprawdę nie rozumiesz słowa pisanego? Śmieję się nie z ciebie tylko z tekstu \"zepsuć reputację Kaczyńskiego\"
ogłoś pospolite ruszenie, zryw narodowy i mobilizacje pracy socjalnej w obronie zagrozonej ojczyzny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie obrażaj wszystkich swoimi oponiemi jeżeli rozumiesz cytowany wierszyk.
Widzisz źdzbło w oku bliźniego, a nie widzisz kłody we własnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie obrażaj wszystkich swoimi oponiemi jeżeli rozumiesz cytowany wierszyk.
Widzisz źdzbło w oku bliźniego, a nie widzisz kłody we własnym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oprócz Rosja szykuje się do wojny z Polską? - HYdE PaRK przeczytaj również:
Pytanie
żyjemy w czasach, w których trzeba nie tylko mysleć samodzielnie, ale myślec i umiec weryfikować ...
DOPALACZE info
Za co Palikot otrzymał największe owacje?
przyjmę pomoc
licznik
prosze o pomoc
Potrzebuje pomocy materialnej
DługPubliczny.ORG.PL
RODACY
no to to akurat wiedziałem od początku
jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
adhd
Dla Polaków
Równouprawnienie i tolerancja
ranking najlepszych ops - ów w Polsce