rozmowy o ...
Re: rozmowy o ...
Szósty zmysł? To jednak starość można wyczuć po sposobie myślenia?
Czy po szybkości wciągania w rozmowy niekontrolowane?:D Też się cieszę, że tu jesteś:>}

A mówią, że faceci intuicji nie mają
)
Każde pokolenie ma swoją muzykę, swój teatr, podobny stosunek do wielu spraw itd, wbrew pozorom nie jesteśmy aż takimi indywidualistami
Poza tym, jak odpisałaś Krysi o skutkach nadmiaru seksu, to wiedziałem od razu, że nie jesteś małolatą, bo te bzykają się codziennie
)
Nie pisz mi tu o starości! Bo ja musiałbym sobie już pieczary szukać!

Każde pokolenie ma swoją muzykę, swój teatr, podobny stosunek do wielu spraw itd, wbrew pozorom nie jesteśmy aż takimi indywidualistami

Poza tym, jak odpisałaś Krysi o skutkach nadmiaru seksu, to wiedziałem od razu, że nie jesteś małolatą, bo te bzykają się codziennie

Nie pisz mi tu o starości! Bo ja musiałbym sobie już pieczary szukać!

Tak, nic dodać. Dokładnie tak jak piszesz
O jakość w seksie zawsze mi chodzi, ja się staram
Co do ilości, to nie wiem, możemy się tu różnić
)

O jakość w seksie zawsze mi chodzi, ja się staram

Możemy się różnić w jedną lub drugą stronę oczywiście
Dla jednego(ej) 2 razy w roku wystarcza. Dla innych 2 razy tygodniowo powoduje, że wali na dekiel od postu
) Kwestia temperamentu 

Możemy we dwoje rozmawiać, mnie to nie przeszkadza, ale myślę, że inni się przyłączą, bo temat atrakcyjny 
Czemu mam Cię niby nie wciągać w rozmowę? O wszystkim można rozmawiać - Homo sum humani nihil a me alienum puto
Powiedz kawał, chyba nie znam
)

Czemu mam Cię niby nie wciągać w rozmowę? O wszystkim można rozmawiać - Homo sum humani nihil a me alienum puto
Powiedz kawał, chyba nie znam

pytanie do studentów: kto uprawia seks codziennie? Kilka rąk się podnosi. Kto raz w tygodniu? Kto raz w miesiącu? I wreszcie, kto raz w roku? Jeden podniósł rękę z wyraźną radością na twarzy. A pan czemu taki szczęśliwy skoro tylko raz w roku? Bo to już jutro:D
Oprócz rozmowy o ... - HYdE PaRK przeczytaj również:
zobaczcie koniecznie!
Zapraszam !
Praca po bezpieczęstwo Wewnęczne
powoli umieram
prosze o pomoc
Szukam pomocy
nie rozumiem o co im chodzi
psl - i wszystko jasne
szacunek dla Marka Migalskiego
pomocy
PROŚBA