ROZP. ROKU SZKOLNEGO - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 29 sie 2016, 8:33

CO ROBICIE W KOŃCU Z TYMI 25-LATKAMI
KAROLINA OPS

Napisano: 29 sie 2016, 8:34

NIE 25-LATKAMI TYLKO 5-LATKAMI
KAROLINA OPS

Napisano: 29 sie 2016, 8:38

jak mam zaświadczenie ze realizuje roczne przygotowanie to nie uchylam
ss
Starszy referent
Od: 06 sty 2010, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 29 sie 2016, 8:45

A CO Z KOMUNIKATEM znajdującym się 2 w cas ????
KAROLINA OPS

Napisano: 29 sie 2016, 8:59

skoro mam zaświadczenie ze szkoły że realizuje roczne przygotowanie to dlaczego nie mam wypłacić. W naszej ustawie nie ma zapisu, że to ma być obowiązkowe roczne przygotowanie. Wtedy bym nie wypłaciła bo obowiązkowe to mają 6 latki.
ss
Starszy referent
Od: 06 sty 2010, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 29 sie 2016, 9:11

Nie ośmieszajcie się - to co tu wypisujecie to dodwód na to że nawet ustawy o śr nie znacie, bo o co chodzi w ustawie o systemie oświaty, to napisało ministerstwo w informacji w CAS.
Gratuluję jak ktoś ma zamiar bezprawnie wypąłcac 100 zł dodatku na dziecko, które żadna miara nie realizuje od wrzesnia rocznego przygotowania przedszkolnego. Bedziecie zwracac z własnych pensji bezprawnie wypłącone świadczenia plus jak dla mnie do podstwa do wywalenia z pracy osoby która takie nieprzysługujące swiadczenie wypłaci.
Zycze więc powodzenia
magdaops2

Napisano: 29 sie 2016, 9:28

ja tez mam informację ze dziecko z 2011 będzie odbywac od września roczne obowiązkowe przygot. przedszk. ale ta informacja straci na swojej aktualizacji właśnie 1 września jak wejdzie w życie nowelizacja przepisów o obowiazku szkolnym i przedszkolnym wiec nie mam prawa juz uznawac tej starej informacji za własciwą
wutka

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x