Rozwod
Re: Rozwod
Musisz dostarczyć wyrok rozwodowy. Jak nie załączysz to dostaniesz wezwanie do uzupełnienia braków, nikt nie będzie wysyłał pracownika socjalnego jak nie ma ku tego podstaw.Karolina 23 pisze:Jestem osoba rozwiedziona dzieci mieszjaja ze mna..czy musze dawac xero wyroku o rozwodzie? Nie wystarczy oswiadczenie ze jestem rozwiedziona a dzieci mieszkaja przy mnie..przeciez moze to potwierdzic pracownik socjalny na wywiadzie..
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
to, że kobieta jest rozwódką wyjdzie w bazie pesel ... jak nie liczymy dochodów to po co wyrok? a nawet jak liczymy to alimentacyjny wystarczy .... w wyrokach rozwodowych jest niejednokrotnie szczegółowo opisany podział majątku i może dlatego kobieta ma opory
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Wyrok o rozwodzie bynajmniej po to zeby wiedziec z kim zamieszkuja dzieci...badz inny dokument mowiacy o tym fakcie..to w takim razie po co zapis w ustawie ze dolacza sie idpowiednio..min.wyrok o rozwodzie badz separacji?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
wszystko się zgadza ..... tylko czasami warto czy można być elastycznym 

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Warto czy mozna byc elastycznym...badz Twoja decyzja..tylko czy kontrola bedzie elastyczna? Tego juz nie wiem... co powiesz ze dlaczego nie masz w aktach wyroku? Ze widzialas? Ze potwierdzasz ze dzieci sa przy matce? Na jakiej podstawie?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
beatri pisze:Wyrok o rozwodzie bynajmniej po to zeby wiedziec z kim zamieszkuja dzieci...badz inny dokument mowiacy o tym fakcie..to w takim razie po co zapis w ustawie ze dolacza sie idpowiednio..min.wyrok o rozwodzie badz separacji?

to jak jest z tym rozwodem? bierzecie wyroki ? bo ja juz sama sie zgubilam
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Ja tam biorę wyroki chociaż mam 2 przypadki że ktoś nie mógł znaleźć tego wyroku (dawano ktoś się rozwodził) i osoby te dały mi skrócony akt małżeństwa wraz z adnotacją, że sąd w którymś roku orzekł rozwód. Pewnie kontrola się do tego przyczepi ale cóż, przecież nikt długopisem w akcie małżeństwa tego nie dopisał.
Oprócz Rozwod - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
co to znaczy?
Sprawozdanie 500+.VI.2016.1 do 16.06.2016 r.
Wspólne rozlicznie w 2014 z byłem mężem
Czy utrata dochodów? Bardzo proszę o pomoc.PILNE
przyznanie na 1 a na 2 wczesniej decyzja
elmer proszę o pomoc-dochod utracony(karta premiowa)
Prosze o pomoc
dochód za 2016 rok a 500 plus
Ewalu (i inni) jak robisz?
Decyzja uchylająca
wniosek 500+ a praca w Kanadzie
Tom Elmer i inni pomożecie ? bardzo pilna sprawa
Spór o wstrzymanie wypłat, pomóżcie
Umowy o pracę tymczasową
jak przyznać
Czy mam rację? Bardzo proszę o pomoc.