uzysk dochodu grudzień 2013r. działalność w formie ryczałtu jakich dokumentów poza oświadczeniem o ryczałcie mam żądać. Nie zgadza mi się na tym oświadczeniu dochód 1500 zł podatek dochodowy 1000 zł
osoba wypełnia zał. nr 6 i wpisuje dochód za XII 2013
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ale chodzi mi o ten zapis w rozporządzeniu który mówi że w przypadku uzyskaniu dochodu w roku kalendarzowym poprzedzającym okres zasiłkowy należy dołączyć dokument określający wysokość dochodu uzyskanego przez członka rodziny oraz liczbę miesięcy w których dochód był osiągnięty (co to za dokument w tym przypadku?)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
mam ten wpis do ewidencji ale nie mam dokumentu określającego wysokość dochodu uzyskanego jeżeli mam np. zaśw. z US i wiem że ktoś w 2013r. podjął pracę to biorę od niej oprócz np. umowy dodatkowo pit a co w tym przypadku?przecież oświadczenie (zał nr 6) to nie jest dokument określający wysokość dochodu uzyskanego