ś.rodzicielskie, urząd pracy i ziemia meża, czy ja wypłacam? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 10 cze 2016, 13:53

kobieta zawnioskowała u mnie o świadczenie rodzicielskie. Mąz ma 1,554 ha przeliczeniowych gospodarstwo rolne ona nie ma nic, rejestruje sie w urzedzie pracy jako bezrobotna dawno temu brała zasiłek. Czy ja przyznaję jej świadczenie rodzicielskie czy odsyłam do KRUS? Mysle ze ja jej wypłacam.
julka@@

Napisano: 10 cze 2016, 13:55

Czy ona nie podlega obowiązkowemu ubezpieczeniu w krus jako współmałżonek?
jolus

Napisano: 10 cze 2016, 13:58

jolus pisze:Czy ona nie podlega obowiązkowemu ubezpieczeniu w krus jako współmałżonek?
Tez sie nad tym zastanawiałam, ale Rejestruje sie na dzień dzisiejszy w urzedzie pracy i tak jest od zawsze.
julka@@

Napisano: 10 cze 2016, 13:59

julka@@ pisze:
jolus pisze:Czy ona nie podlega obowiązkowemu ubezpieczeniu w krus jako współmałżonek?
Tez sie nad tym zastanawiałam, ale Rejestruje sie na dzień dzisiejszy w urzedzie pracy i tak jest od zawsze.
A....zapomniałam, oswiadczyła mi ze nie przysługuje jej macierzyński z innych zródeł oraz ze z innych źródeł go nie pobiera
julka@@

Napisano: 10 cze 2016, 14:00

julka@@ pisze:
julka@@ pisze:
A....zapomniałam, oswiadczyła mi ze nie przysługuje jej macierzyński z innych zródeł oraz ze z innych źródeł go nie pobiera
to samo oswiadczyła odnośnie ś. rodzicielskiego
julka@@

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x