samotne wychowanie pomoc - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 14 wrz 2015, 20:32

Kobieta dostala odmowe na samitne wychowanie bo urodzila nowe dziecko i wychowuje je z ojcem tego dziecka. Sko jej przyznalo ten dodatek. Czy teraz na nowy okres zasilkowy jej przyznac czy odmowic, bo przecuez przepisy tak mowia.
mada1212

Napisano: 14 wrz 2015, 22:22

Prosze o podpowiedz
mmmmm

Napisano: 15 wrz 2015, 9:33

mada1212 pisze:Kobieta dostala odmowe na samitne wychowanie bo urodzila nowe dziecko i wychowuje je z ojcem tego dziecka. Sko jej przyznalo ten dodatek. Czy teraz na nowy okres zasilkowy jej przyznac czy odmowic, bo przecuez przepisy tak mowia.
Czy mogła by Pani przesłać decyzję odmawiającą bo mam taki sam przypadek ?? Zależy mi bardzo na uzasadnieniu Bardzo Proszę.
ewelina3

Napisano: 15 wrz 2015, 10:30

mada1212 pisze:Kobieta dostala odmowe na samitne wychowanie bo urodzila nowe dziecko i wychowuje je z ojcem tego dziecka. Sko jej przyznalo ten dodatek. Czy teraz na nowy okres zasilkowy jej przyznac czy odmowic, bo przecuez przepisy tak mowia.
Proszę uratuj mi tyłek ;)
ewelina3

Napisano: 26 paź 2015, 20:31

Ja bym mimo wszystko odmówiła - niech się odwoła i niech SKO przyzna - jesteś wówczas czysta. My z ustawy nie możemy przyznać - może się okazać, że będzie iny skład orzekający i jej nie przyzna. Mimo wszystko daj to do SKO
milusia

Napisano: 06 gru 2015, 11:06

Absolutnie jak wyżej.
aiwa

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x