Social terror
Re: Social terror
Ale to wszystko ubrudzonymi i zakrwawionymi rękami socjalnych jest robione.
Taaak... I skażonymi i zaropiałymi i wykoślawionymi oraz zdeformowanymi rękami...
Czasami się zastanawiam czy jesteś normalny...
Czasami się zastanawiam czy jesteś normalny...
Socjalny już tak ma - poweśzy i dobiezrze co się ludziom nalezy. Pilnuja tej kasy jakby ich była a naród głoduje
Reforma byc może zmieni myslenie socjalnych. Najpierw człowiek póxniej papierek. Właczcie myslenie i ludzkie odruchy zamiast wyczekiwania do 15.00 i biegu do domu!!
To jak Cię zredukuja to bedziesz biegł na 7 żeby sie do biureczka socjalnego łaskawcy dostać po jałmużnę, pardon, zasiłek, udzielony z wielka łaską
Nie wiem z czego tak cieszą się klienci. Przecież jak zredukują socjalnych to najbardziej ucierpią właśnie klienci. Nie będzie już wypłaty za trzy dni od złożenia wniosku.
Troszkę mnie dziwi podejście niektórych piszących. My, pracownicy socjalni wiemy, że niezależnie ile mamy podań w m-cu: 5 czy 50, to musimy się zmieścic w określonych kwotach przekazanych nam przez kierownictwo. Może w innych Ośrodkach jest inaczej, ale u nas niemożliwe jest przekroczenie budżetu. Podopieczni mogą narzekać na niewielkie zasiłki, ale patrząc z innej perspektywy, na pomoc w formie zasiłków idą w skali kraju naprawdę ogromne pieniądze!
A jeśli chodzi o dokumenty i \"niepotrzebną biurokrację\", to jestem ciekawa kto na naszym miejscu gotów by był na łamanie przepisów i poniesienie konsekwencji?
A jeśli chodzi o dokumenty i \"niepotrzebną biurokrację\", to jestem ciekawa kto na naszym miejscu gotów by był na łamanie przepisów i poniesienie konsekwencji?
My też narzekamy na biurokrację. Też uważamy że jest jej za dużo i wiele niepotrzebnej pisaniny. To właśnie w odciążeniu pracowników socjalnych od zbędnych papierów reforma powinna iść. A jeśli tego nie zmienią, to ciekawe kto przy zmniejszonej obsadzie to wszystko \"obrobi\".
Oprócz Social terror - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce?
\"Nasze matki, nasi ojcowie\" to miniserial antypolski?
Konstanty
Dobry Niemiec
czy macie problemy z ....
Konstancja
Polskie kino w serwisie YouTube
Ile pomidora w keczupie?
A ty jakie robisz?
licytujemy randkę z Adamem kto da więcej
wpływ hemoroidów na kondycje kiszki stolcowej pracownika OPS
Nuda:(
6-cio latki
Komentarz