Social terror
Re: Social terror
Dobry wieczór.
Od rana mamy zajęcia ze światowej sławy specjalistami. Wypełniamy ćwiczenia, pracujemy w małych grupach, jesteśmy wypytywani przy tablicy. Pod koniec dostaniemy zadanie domowe. Jutro kartkówka. Zajęcia są bardzo trudne ale konstruktywne. Wierzę że dzięki nim będziemy w pracy skuteczniejsi. Od rana do wieczora mamy wykłady, seminaria. Zero wolnego czasu. Na każdym kroku sprawdzają obecność i każą odbijać identyfikatory w skanerach.
Za rok znowu tu przyjadę bo jest fajnie. Jak w szkółce katolickiej dla dziewcząt. Te zajęcia naprawdę rozwijają. Polecam.
Od rana mamy zajęcia ze światowej sławy specjalistami. Wypełniamy ćwiczenia, pracujemy w małych grupach, jesteśmy wypytywani przy tablicy. Pod koniec dostaniemy zadanie domowe. Jutro kartkówka. Zajęcia są bardzo trudne ale konstruktywne. Wierzę że dzięki nim będziemy w pracy skuteczniejsi. Od rana do wieczora mamy wykłady, seminaria. Zero wolnego czasu. Na każdym kroku sprawdzają obecność i każą odbijać identyfikatory w skanerach.
Za rok znowu tu przyjadę bo jest fajnie. Jak w szkółce katolickiej dla dziewcząt. Te zajęcia naprawdę rozwijają. Polecam.
do ~Adam
idąc twoim tropem można wkleić zamachy w Stanach i wojnę w Syrii - w końcu praca socjalna zdolna jest uleczyć zło całego świata, co tam świat zresztą - nawet Wszechświata, ot co!
ogarnij się człowieku, bo już nawet śmieszny nie jesteś
idąc twoim tropem można wkleić zamachy w Stanach i wojnę w Syrii - w końcu praca socjalna zdolna jest uleczyć zło całego świata, co tam świat zresztą - nawet Wszechświata, ot co!
ogarnij się człowieku, bo już nawet śmieszny nie jesteś
Sorry za pomylenie wątków;)
Jak już pisałem będą tu przedstawiane wszystkie ujawnione wpadki łopieki społecznej.
Jak już pisałem będą tu przedstawiane wszystkie ujawnione wpadki łopieki społecznej.
a na koniec zamieszkasz z dziabarką w jednym domu dla czub oj sor... dla wklejarzy
Dzibar już ponoć jakiś kontener znalazła. Nie jest źle;)
Ona w przeciwieństwie do mnie zajmuje się politykierstwem. Ja stawiam na prawdę o łopiece.
Ona w przeciwieństwie do mnie zajmuje się politykierstwem. Ja stawiam na prawdę o łopiece.
Ona uznaje tylko swoją prawdę;)
Ma traumę po rzekomo bezpodstawnym zwolnieniu.
Moja prawda jest uniwersalna.
Ma traumę po rzekomo bezpodstawnym zwolnieniu.
Moja prawda jest uniwersalna.
a spróbuj przeczytać jeszcze raz, co napisałeś, ale czytaj, jakby pisał ktoś inny - nie ty
Oprócz Social terror - HYdE PaRK przeczytaj również:
Dlaczego w mopsach jest tyle pań po 50-tce?
\"Nasze matki, nasi ojcowie\" to miniserial antypolski?
Konstanty
Dobry Niemiec
czy macie problemy z ....
Konstancja
Polskie kino w serwisie YouTube
Ile pomidora w keczupie?
A ty jakie robisz?
licytujemy randkę z Adamem kto da więcej
wpływ hemoroidów na kondycje kiszki stolcowej pracownika OPS
Nuda:(
6-cio latki
Komentarz