sonda: stanowisko, wynagrodzenie (netto), staż pracy pracowników ŚR lub/i FA - Świadczenia rodzinne

Strona 6 z 6    [ Posty: 58 ]

Napisano: 09 mar 2014, 22:09

aaaa no i mam magistra, ale co tam! Jeszcze dwa lata i najniższa krajowa dogoni mnie jak nic! Wtedy zwolnię, bo naprawdę lepiej mają ci, którzy dopiero zaczynają niż ci, którzy siedzą w tym od lat. Ot młodym wilkiem być...
~oślica

Napisano: 09 mar 2014, 23:20

1600 zł SR + FA + kawałek księgowości w zakresie ŚR i FA
~miśka

Napisano: 10 mar 2014, 9:18

mi takze zal ze po 7 latach pracy mam ledwo 1500 netto
a dziewczyny pracujace niecałe dwa lata maja pow. 1200 netto z uwagi na najnizsza krajowa
ja mialam 1200 netto po 4 latach pracy i sama prowadziłam SR a mam tej roboty niemało

natomiast one sa referentami , \"pomocnikami \" zrob to , wyslij list, zarejestruj wniosek, zadnej wiekszej odpowiedzialnosci typu wydawanie decyzji, planowanie, sprawozdania itp.. nie raz maja 50 % czasu wolnego bo nie ma co robic
szczerze jeszcze dzis zmienilabym sie z nimi
wole miec 1200 zł ale p[rzychodzic do pracy na luuzie , pełnym spokoju,.
niz martwic sie o interesantow , wydane decyzje, koordynacje itp
~ileen

Napisano: 10 mar 2014, 9:21

POWINNISMY MIEC JAKIES porównywalne wynagrodzenia
kolezanka z gminy A - 2100 NETTO
KOLEZANKA Z GMINY b- 1500
kolezanka z gminy C - 1950

a ten sam zakres obowiazkow, zblizona bardzo ilsc swiadczeniobiorców
~ileen

Napisano: 10 mar 2014, 9:58

2300
~zosia

Napisano: 10 mar 2014, 11:05

czy ktoś potrafi wyjaśnić kiedy ma się referenta czy inspektora jaka jest różnica wie ,że inspektor to trochę wyżej niż referent ale czytam , że ktoś jest inspektorem a zarobki takie jak u referenta więc....
~nowa

Napisano: 10 mar 2014, 11:16

decyduje struktura urzedu i dobra wola kierownictwa.
Widełki płacowe sa przeważnie na tyle rozległe, że różnica w stanowisku nie musi mieć zadnego przełożenia na pobory.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 10 mar 2014, 11:33

ponieważ jest już jedna ana więc dodaję literke d
inspektor - 2400 netto świadczenia od początku czyli od 2004r jestem sama na ŚR i Fa, ponadto płatnik, sprawozdania wszystkie łącznie z opieki, muszę umieć program do pomocy społecznej, SEPI, zastępsto kierowniczki jak jest na urlopie, przelew pieniedzy na konta
~anad

Strona 6 z 6    [ Posty: 58 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x