Jeśli Pani miała SP na 1 dziecko do 30.09 bo skończyło się orzeczenie, a teraz przychodzi w styczniu i chcę dostawać na dwoje dzieci to jaki wniosek/wnioski powinna złożyć żeby mieć wyrównanie od 1.10 na to pierwsze plus od 1 stycznia na drugie dziecko ?
Po mojemu to może złożyć na dwoje z zasadami obowiązującymi od 1 stycznia bez wyrównania od października, no bo nie może złożyć jeden ''stary'' wniosek a drugi ''nowy'' na dwoje dzieci, nie wiem może się mylę, jeśli tak to niech ktoś się jeszcze wypowie.
Po mojemu to może złożyć na dwoje z zasadami obowiązującymi od 1 stycznia bez wyrównania od października, no bo nie może złożyć jeden ''stary'' wniosek a drugi ''nowy'' na dwoje dzieci, nie wiem może się mylę, jeśli tak to niech ktoś się jeszcze wypowie.
też różnie kombinujemy tylko czemu ma być stratna na to pierwsze dziecko ....
wniosek na nowych zasadach na dwoje od stycznia, za 2023 wyrównanie w związku z przedłużeniem orzeczeń
ale ona juz ma nowe orzeczenie wydane to przedłużenie raczej odpada
aha, no nie było napisane a kiedy ma to nowe orzeczenie wydane?
ostatecznie moze złożyć 2 wnioski, na starych zasadach na jedno dziecko z dopiskiem "proszę o przyznanie do 31 grudnia 2023" i drugi na nowych na dwoje