Program Cię nie interesuje bo to tylko narzędzie i nie ważne jak to w nim wygląda.Jak noteev napisał zmienia się zawsze decyzję pierwotną przyznającą prawo do świadczenia.blanco2017 pisze:ja zmieniam ostatnią ponieważ pierwsza już dawno została zmieniona, w ostatniej miałam zapis ,że pozostałe elementy bez zmian
zresztą nawet nie ma opcji w sygnity żeby przy zmianie kwoty zmieniać pierwszą skoro jest już kolejna, zmieniamy zawsze ostatnią co do kwoty i dodatkowo pozostałe elementy bez zmian
nie wyobrażam sobie przy kilkudziesięciu czy kilkuset decyzjach doszukiwać się pierwotnej i ręcznie wpisywać jej numer ... zostawiam tak jak jest i jeśli kontrola mi to kiedyś zarzuci będę robić inaczejSzarak pisze:Program Cię nie interesuje bo to tylko narzędzie i nie ważne jak to w nim wygląda.Jak noteev napisał zmienia się zawsze decyzję pierwotną przyznającą prawo do świadczenia.blanco2017 pisze:ja zmieniam ostatnią ponieważ pierwsza już dawno została zmieniona, w ostatniej miałam zapis ,że pozostałe elementy bez zmian
zresztą nawet nie ma opcji w sygnity żeby przy zmianie kwoty zmieniać pierwszą skoro jest już kolejna, zmieniamy zawsze ostatnią co do kwoty i dodatkowo pozostałe elementy bez zmian