marzenasaw pisze: ↑25 sty 2022, 14:15To prawda. Jak się petent uprze to mamy wydać decyzję, a co z informacją?
ale zmieniamy jakoś informacje czy coś trzeba zrobic?marzenasaw pisze: ↑25 sty 2022, 14:46Jeżeli wnioskodawca w jednoosobowym gosp. zmarł to drugiej raty nie płacimy
Jeżeli wnioskodawca w wieloosobowym, to płacimy drugą, bo to pieniądze dla całego gosp.
Też mnie to zaskoczyło.Mazurkiewicz mówił, że nie, a ministerstwo, że tak.Mnóstwo wniosków źle wypełnionych.Ale w pytaniach i odpowiedziach ministerstwa nie widzę tego wątku a wporadniku jest napisane, że jeżeli ogrzewanie z ciepłowni-to dodatek w podstawowej wysokości.Sama już nie wiem jak to rozumieć.marzenasaw pisze: ↑25 sty 2022, 11:30mieszkanie w bloku, a ciepło dostarcza spółdzielnia, która opala węglem to ma podwyższony dodatek?
to o czym tu rozkminiać? kwota podstawowa
kiki88 pisze: ↑25 sty 2022, 14:48ale zmieniamy jakoś informacje czy coś trzeba zrobic?marzenasaw pisze: ↑25 sty 2022, 14:46Notatka do akt o zgonie
Jeżeli wnioskodawca w jednoosobowym gosp. zmarł to drugiej raty nie płacimy
Jeżeli wnioskodawca w wieloosobowym, to płacimy drugą, bo to pieniądze dla całego gosp.
gosial pisze: ↑25 sty 2022, 15:46Też mnie to zaskoczyło.Mazurkiewicz mówił, że nie, a ministerstwo, że tak.Mnóstwo wniosków źle wypełnionych.Ale w pytaniach i odpowiedziach ministerstwa nie widzę tego wątku a wporadniku jest napisane, że jeżeli ogrzewanie z ciepłowni-to dodatek w podstawowej wysokości.Sama już nie wiem jak to rozumieć.marzenasaw pisze: ↑25 sty 2022, 11:30mieszkanie w bloku, a ciepło dostarcza spółdzielnia, która opala węglem to ma podwyższony dodatek?
[/quote
Też to słyszałam u p.M.a teraz na webinarium zaskoczenie. Sama nie wiem jaka jest prawda.