sprawozadnia MPiPS oraz rzeczowo-finansowe
Re: sprawozadnia MPiPS oraz rzeczowo-finansowe
Witam. Panie Tomku mam pytanie odnośnie sprawozdania z pieczy zastępczej. W SAC ukazało się to sprawozdanie jako jednorazowe i zaczęłam się zastanawiać dlaczego, czyżby jego nie trzeba było robić tak jak MPiPS czyli tworzyć w pomoście i plik xml generować do SAC? Jak trzeba wysłac to sprawozdanie z pieczy? poprostu naklepać w sacu w tym formularzu? jeśli tak to po co klepać POMOST w części piecza zastępcza? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.
Panie Tomku mam pytanie odnośnie przypisywania rodziny z pomocy społecznej do pieczy zastepczej, jak to się teraz robi?????????
Czy w sprawozdaniu rzecz-fin w tabeli B pkt 4 wliczamy tez koordynatorów zatrudnionych?
@MOPR - tutaj masz opis jak się przenosi z pomocy do pieczy, https://www.public.sygnity.pl/forums/vie ... 19&t=14420 pozdrawiam
Panie Tomku przycisk \"przypisz do swojej komórki\" jest u mnie nieaktywny i co wtedy???
Trzeba wejść na okno użytkownika/pracownika, na zakładkę Uprawnienia, rozwinąć Czynności ogólne i tam zaznaczyć, tak żeby się pojawił \"ptaszek\" na białym tle, nie na szarym. Potem trzeba sie przelogować, i już będzie dostępny.
Panie Tomku dziękuje bardzo za pomoc, udało się:)))
Oprócz sprawozadnia MPiPS oraz rzeczowo-finansowe - Stare tematy przeczytaj również:
zbiory centralne
rodzic dysponujący dochodem dziecka
rodzina zastępcza
miejsce w placówce
dziecko w pieczy a rodzina biologiczna
dziecko w pieczy a fundusz alimentacyjny
przywrocenie pomocy na kontynuowanie nauki
Kto zapewnia mieszkanie
turnus reh. ze środków PFRON
Turnus Rehabilitacyjny
ZWROT CZĘŚCI DOCHODÓW OD GMINY Z TYT ODPŁATNOŚCI RODZ. NATURALNEJ DO GMINY I POWIATU
pilne! poszukiwana rodzina dla 2 dzieci
oparcie społeczn-wyniki
szkolenia i pytania......
dodatek dla dziecka niepełnosprawnego
KORDYNATOR RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ