sprawozdania

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
~a

sprawozdania

Post autor: ~a »

Czy będą jakieś aktualizacje programów w związku ze zmianą formularza MK?
~Tomek

Re: sprawozdania

Post autor: ~Tomek »

Jeśli pytasz o Pomost i o zmianę MPiPS-03 półrocznego to aktualizacja jest dostępna od 14 czerwca.
pozdrawiam
~bs

Post autor: ~bs »

Nasz informatyk twierdzi, że nie ma aktualizacji?
Więc mam pytanie gdzie i skąd ma ściągnąć bo sprawozdania już trzeba robić.
~Tomek

Pisałem o tym tutaj https://www.ops.pl/forum.php?page=4&cmd= ... category=1

aktualizacja powinna być dostępna do ściągnięcia przez automatyczne aktualizacje w roli Administratora w Pomoście.
~bs

DZIĘKI Tomku a mojemu inform. wybiję zęby za niewiedzę, mówiłam mu że jest ale uparcie twierdzi, że nie ma i jeszcze ze mnie wariata robi heheheheh.
~bs

Ale, ale sama weszłam w Pomosta i jest nowa wersja ale ma status - nie znaleziono nowych aktualizacji, więc o co chodzi Tomaszu bo ja trochę na bakier z tym jestem.
~Tomek

Może jest źle ustawiony adres serwera automatycznych aktualizacji. Powinien być taki jak podany na stronie (podanej w linku powyżej). pozdrawiam
~bs

Dziękuję NAJLEPSZY TOMASZU.
~.

Post autor: ~. »

.
~NOFFA

Post autor: ~NOFFA »

no to już nic nie wiem...wytłumaczcie mi zastępuję kolezanke i sprawozdania na mojej głowie nie dość, że młoda to jeszcze glupiam...i nie znam sie.. mam wersję 1-9.1 i słownik nr 59 i co mam robić.. POMOCY RATUNKU BO NIEzdzierżę....
ODPOWIEDZ