Sprawozdanie - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 10 z 11    [ Posty: 103 ]

Napisano: 05 paź 2016, 9:37

mariola252 pisze:Ja mam pytanie czy ktoś mi może podpowiedziec skąd pozyskać informacje odnośnie tab.B wiersz 2? Liczba świadczeń przyznanych za miesiąc to ok, bo mamy odpowiedz z sygnity, a liczba swiadczen wypłaconych w miesiącu? Czy ktos moze podpowie jak pozyskac te dane?
ze sprawozdania za dany miesiąc. W tab. A "liczba świadczeń wypłaconych w miesiącu".

W "kartach wypłat świadczeń" są wypłaty ZA dany miesiąc a my mamy pozać ile w danym mcu poszło kasy.
małemiasto
Stażysta
Od: 17 cze 2016, 9:53
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2016, 9:39

małemiasto pisze:
mariola252 pisze:Ja mam pytanie czy ktoś mi może podpowiedziec skąd pozyskać informacje odnośnie tab.B wiersz 2? Liczba świadczeń przyznanych za miesiąc to ok, bo mamy odpowiedz z sygnity, a liczba swiadczen wypłaconych w miesiącu? Czy ktos moze podpowie jak pozyskac te dane?
ze sprawozdania za dany miesiąc. W tab. A "liczba świadczeń wypłaconych w miesiącu". Obok masz też tam od razu "wydatki poniesione w mcu w zł" - do tab. b wiersz 4.

W "kartach wypłat świadczeń" są wypłaty ZA dany miesiąc a my mamy podać ile W danym mcu poszło kasy.
małemiasto
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2016, 9:41

małemiasto a co wpisałaś w pażdzierniku?
zocha1234

Napisano: 05 paź 2016, 9:44

zocha1234 pisze:małemiasto a co wpisałaś w pażdzierniku?
jeszcze nie wysłałam sprawozdania ale na razie mam wpisane z tego pliku od sygnity liczbę św przyznanych w tym na pierwsze dziecko, i pkt. 5, 5.1, 5,2. Wypłaty mam na koniec mca wiec nic więcej nie mogę wpisać. Zobaczymy jak będzie z walidacją.
małemiasto
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2016, 9:48

Może ktoś mi podpowie jak pobieracie dane do tego sprawozdania tab B wiersz 1 Liczba świadczeń wych.(przyznanych decyzja) należnych (przysługujących za miesiąc.......
abc

Napisano: 05 paź 2016, 9:50

pracujemy na SYGNITY
nie wiem czy dobrze robię przez analizę świadczeniobiorców i generuję każdy miesiąc oddzielnie.
abc

Napisano: 05 paź 2016, 9:58

abc pisze:Może ktoś mi podpowie jak pobieracie dane do tego sprawozdania tab B wiersz 1 Liczba świadczeń wych.(przyznanych decyzja) należnych (przysługujących za miesiąc.......
Zestawienia ---> wybierasz "realizacji świadczeń ---> wybierasz miesiąc
zaznaczasz ---> " do wypłaty", "w realizacji", "zrealizowane"
i drukuj :D
ja robię właśnie tak
małemiasto
Stażysta
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2016, 10:34

czy dodatek dyferencyjny wpisujemy do sprawozdania jako w ramach koordynacji??
Mam przypadek gdy Pani przyznali od kwietnia, my wypłaciliśmy we wrześniu, to w liczbie świadczeń wypłaconych wpisujemy 6 ( no bo za 6 miesięcy), czy po prostu 1 ( bo na 1 dziecko ) ?????? :( :( :( :( Bardzo proszę o pomoc
aniula22

Napisano: 05 paź 2016, 10:54

czy ktoś może powiedzieć jak wygenerować wiersz 1.1 i 5 w tabeli B. Nie mam dziś informatyka żeby zrobić coś z tym plikiem z Sygnity. Czy jest to może w sprawozdaniach rzeczowych które można wygenerować w systemie? Czy ktoś coś wie?!
aps.Werka
Praktykant
Od: 27 lip 2016, 9:00
Zajmuję się:

Napisano: 05 paź 2016, 11:41

Szanowni Państwo,
przy sporządzaniu przez Państwa sprawozdnia jednorazowego 500+.IX.2016 system informuje o niepoprawnych reułach w tym sprawozdaniu, przy czym wyświetlając te reguły pojawia się puste pole. W takim przypadku proszę o zignorowanie ww. informacji i przekazanie sprawozdania na poziom UW. Błąd ten jest niezależny od nas. Za utrudnienia przepraszamy.

Departament Polityki Rodzinnej
MRPiPS

Taką wiadomość otrzyamliśmy :)
Aniela22

Strona 10 z 11    [ Posty: 103 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x