Wychodzą mi takie komunikaty chociaż nie mam koordynacji i nie mam świadczeń wypłaconych z koordynacji mam tylko w tabeli A świadczenia wychowawcze przekazane w formie pieniężnej i wydatki poniesione w miesiącu co do tego napisać?
Przeciętna kwota świadczenia wypłacanego w ramach koordynacji nie powinna co do zasady być niższa niż 470 zł (wiersz 1 kol. 4/wiersz 1 kol.6)>= 470, w części A, w części A.
Przeciętna kwota świadczenia nie może być niższa niż 1/31 wartości 500 zł (wiersz 2.1 kol. 3/wiersz 2.1 kol. 5)>=(1/31*500), w części A.
Przeciętna kwota świadczenia realizowanego w ramach koordynacji nie może być niższa niż 1/31 wartości 500 zł (wiersz 2.1 kol. 4/wiersz 2.1 kol. 6)>=(1/31*500), w części A.
Przeciętna kwota świadczenia nie może być niższa niż 1/31 wartości 500 zł (wiersz 2.2 kol. 3/wiersz 2.2 kol. 5)>=(1/31*500), w części A.
Przeciętna kwota świadczenia realizowanego w ramach koordynacji nie może być niższa niż 1/31 wartości 500 zł (wiersz 2.2 kol. 4/wiersz 2.2 kol. 6)>=(1/31*500), w części A.
sprawozdanie
- Stańczyk
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: sprawozdanie rzecz- fin za 05 2018 tab A1
odkopuje temat:
program Sygnity
Miał kto taki przypadek: walidacja
"Przeciętna kwota świadczenia nie może przekraczać 500 zł (wiersz 1 kol. 3/wiersz 1 kol.5=<500), w części A.1."
Przykład: 500,21=<500
Jak to rozumieć? gdzie szukać błędu ?
pozdr
program Sygnity
Miał kto taki przypadek: walidacja
"Przeciętna kwota świadczenia nie może przekraczać 500 zł (wiersz 1 kol. 3/wiersz 1 kol.5=<500), w części A.1."
Przykład: 500,21=<500
Jak to rozumieć? gdzie szukać błędu ?

pozdr
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque
- kalkulator
- Referent
- Zajmuję się: głównie ZUS, ŚP/SZO/ZDO;
ponadto ŚR/FA/500/Za życiem - Kontakt:
Re: sprawozdanie rzeczowo finansowe
Sygnity to niestety nie moja bajka, ale patrząc na godzinę podrzucę pomysł.
Zwykle, zakładając że program mówi prawdę, robię wydruki zbiorcze z list wypłat, przerzucam do Excela i szukam po kolumnie coś w deseń
Wtedy znajdziesz typa z błędem i możesz zerknąć co jest grane.
Ewentualnie skontroluj liczbę świadczeń, może ci kogoś w wyniku błędu nie chwyta i masz zły dzielnik. Liczba świadczeń do ustalenia również z list - posortuj wg kwot, podziel przez 500 i =suma(), tych z niepełnymi ręcznie.
Zwykle, zakładając że program mówi prawdę, robię wydruki zbiorcze z list wypłat, przerzucam do Excela i szukam po kolumnie coś w deseń
Kod: Zaznacz cały
=Jeżeli($A1>500;"KATASTROFA";"")
Ewentualnie skontroluj liczbę świadczeń, może ci kogoś w wyniku błędu nie chwyta i masz zły dzielnik. Liczba świadczeń do ustalenia również z list - posortuj wg kwot, podziel przez 500 i =suma(), tych z niepełnymi ręcznie.
- Stańczyk
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: sprawozdanie rzecz fin za 05 2018
Dzięki dobry człowieku!
Twoje spostrzeżenia pomogły w wyłapaniu błęda!

Twoje spostrzeżenia pomogły w wyłapaniu błęda!
"W życiu zwycięża tylko głupi; mądry widzi przed sobą zbyt wiele trudności i traci pewność siebie zanim zacznie działać."
Erich Maria Remarque
Erich Maria Remarque
Oprócz sprawozdanie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
zawieszenie postępowania
nie mamy żadnego sprawozdania z 500...
Sprawozdanie które
Należy się czy nie????
ROPS - trudna sprawa - pilne
ważne
CSIZS
zeto koszalin
Sprawozdanie tabela B, POMOCY!