sprawozdanie aktywny samorząd
- MIŚKA
- Referent
- Zajmuję się:
sprawozdanie aktywny samorząd
Witam, mam pytanie jak liczycie w spr. zał 1 osoby, którym wypłaciliście tylko czesne bo jeszcze nie dostarczyli zaświadczenia z uczelni. nie wiem czy mam ich liczyć do ilości wypłaconych osób a co z wypłaconą kwotą wliczać czy nie?
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: sprawozdanie aktywny samorząd
Wpisujesz, te osoby, jako wypłacone, a w kwotach wyjdzie, że zgodnie z umową masz ileś tam zł, a wypłaconą kwotę masz inną...Ale tak może być
-
- Referent
- Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
- Kontakt:
Ja mam taką jedną osobę, że czesne już wypłaciłam, a dodatek jeszcze nie, bo osoba nie dostarczyła zaświadczenia z uczelni. Wliczyłam ją do osób wypłaconych, a w kwocie wypłat u tej osoby wliczyłam to czesne co wypłaciłam 

- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A jak mam wpisać w C 3, jeśli jedna osoba jeszcze mi nie złożyła wyjaśnień i dopiero w następnym tygodniu będzie wiadomo, co dalej z wnioskiem (czy przekazujemy do Eksperta, czy formalnie odrzucamy). Chodzi mi konkretnie, np o kolumnę 11 (bo ta osoba jeszcze nie jest negatywnie oceniona, ale pozytywnie też nie), no i adekwatnie do tego kwoty (...)?
-
- Referent
- Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS
- Kontakt:
No ja bym tej osoby nie ujęła w negatywnych. A w kwocie wypłat chyba bym jej nie ujmowała, bo nie napiszesz kwoty w zweryfikowanych pozytywnie (bo jeszcze pozytywnie nie jest). Ale nie jestem pewna 

- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
W sumie, po przemyśleniu sprawy, tak własnie zrobiłam: w kol.10 wpisałam, że złożony, w kol. 11 dałam 0, w 12 wpisałam te wnioski, które faktycznie są zweryfikowane pozytywnie. I w kwotach podobnie - we wnioskowanych uwzględniłam, w zweryfikowanych pozytywnie już nie.Moniuszko pisze:No ja bym tej osoby nie ujęła w negatywnych. A w kwocie wypłat chyba bym jej nie ujmowała, bo nie napiszesz kwoty w zweryfikowanych pozytywnie (bo jeszcze pozytywnie nie jest). Ale nie jestem pewna
Widzisz, musiałam napisać na forum, żeby utwierdzić się

Oprócz sprawozdanie aktywny samorząd - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Umowa M II - refundacja kosztów semestru
aktywny samorząd moduł II i syndyk
Aktywny samorząd - podpisywanie umów
wystawienie zaświadczenia B1 Aktywny Samorząd
aktywny samorząd moduł II- kiedy nie dajemy dodatku?
czesne powyżej 3.000 zł - co z tym zrobić?
Moduł II - powtarzanie semestru
Mod II dodatek do kosztów kształcenia
zerwana umowa na moduł II, a oświadczenie
Moduł II - dofinansowanie dla stopnia lekkiego
Dodatek na pokrycie kosztów MODUŁ II
staż zawodowy a 15% Moduł II
Moduł II wysokość dofinansowania
jaki termin na zakup protezy??
Mod I O C zad III czy można w ramach AS MOD I Obszar C zad I
Moduł II kiedys podyplomówka teraz II stopień