Sprawozdanie ciąg dalszy dłużnicy w gminie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 11 kwie 2018, 8:14

Jakich dłużników w gminie należy wykazać:
1. Tych od których otrzymałam obecnie wnioski o podjęcie działań na pewno tak
2. Starych dłużników którzy mają zadłużenie ale wierzyciela już nie pobiera FA podkreslam ze nie podejmuje z nimi żadnych działań ale powinnam ich wykazać w dluznikach w których nie podejmuje działań?
3. Dłużników w których wierzyciela w danym okresie 2017/2018 pobiera FA i my jesteśmy od i nawet jeśli działania były podjęte w poprzednim kwartale to wykazuje ich w wierszu w których nie podjęto działań?
4. Jeszcze coś?
Proszę o wyjaśnienia bo już się sama gubię w tym a program mi liczy jakieś bzdury
kruszyna
Referent
Od: 09 lis 2016, 19:18
Zajmuję się: Jestem referentem ds. funduszu alimentacyjnego oraz świadczeń rodzinnych.

Napisano: 11 kwie 2018, 9:14

ja wykazuję dłużników dla których jestem OWD (zarówno w przypadku kiedy wypłacam wierzycielkom jak i dłużników w stosunku do których otrzymuje wnioski o podjęcie działań) Nie wykazuję dłużników, którzy mają zadłużenie z lat poprzednich a obecnie nie wypłacam świadczeń z fa.
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
Ewela77
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 05 cze 2014, 12:25
Zajmuję się:

Napisano: 11 kwie 2018, 11:23

Ok dziękuje..
kruszyna
Referent
Od: 09 lis 2016, 19:18
Zajmuję się: Jestem referentem ds. funduszu alimentacyjnego oraz świadczeń rodzinnych.

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x