Sprawozdanie-czy też tak robicie

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Benia06

Sprawozdanie-czy też tak robicie

Post autor: Benia06 »

Hej robię to sprawozdanie i stwierdzam, że tu chodzi tylko o statystykę. Mam inne "Prawidłowe" dane dotyczące liczny świadczeń w danym m*cu, a muszę "dopasować" tak jak chce program CAS.
Czy też tak macie i czy też tak robicie, że liczba świadczeń należnych i wypłaconych za dany miesiąc ( IV, V, VI) nie odzwierciedla rzeczywistego stanu, tylko chodzi, by dane zagrały i nie było błędów.
Proszę o wypowiedzi
nowaFA
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Sprawozdanie-czy też tak robicie

Post autor: nowaFA »

Benia06 pisze:Hej robię to sprawozdanie i stwierdzam, że tu chodzi tylko o statystykę. Mam inne "Prawidłowe" dane dotyczące liczny świadczeń w danym m*cu, a muszę "dopasować" tak jak chce program CAS.
Czy też tak macie i czy też tak robicie, że liczba świadczeń należnych i wypłaconych za dany miesiąc ( IV, V, VI) nie odzwierciedla rzeczywistego stanu, tylko chodzi, by dane zagrały i nie było błędów.
Proszę o wypowiedzi
a jak to zrobiłaś że u ciebie gra bo u mnie nic nie gra, sprawozdanie niepoprawne a jak najeżdżam na niepoprawne reguły to nic nie ma tylko szare pole
ODPOWIEDZ