sprawozdanie dłużnicy - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 10 paź 2016, 15:30

Mam pytanie jak wykazujecie liczbę dłużników w gminie Cz.F 1, tzn. kogo tam liczycie tych którzy są zameldowani w gminie i jesteście OWD czy liczycie tych którzy nie są zameldowani a jesteśmy OWW.
kasiakkkk

Napisano: 10 paź 2016, 15:52

właśnie grzebałam na forum i nigdzie nie uzyskałam jednoznacznej odpowiedzi :) bardzo proszę mądrzejszych o pomoc jak wypełnić te nieszczęsna cześć F sprawozdania :? wspomóżcie słabszych
~~rysia

Napisano: 10 paź 2016, 19:15

to jest dobre pytanie, też mam z tym problem. Zawsze liczyłam wszystkich dłużników z mojej gminy, tych z poprzednich okresów świadczeniowych też. Zastanawiam się jednak czy nie trzeba liczyć tylko tych "aktywnych", z aktualnego okresu, to by było logiczne w odniesieniu do kolejnych podpunktów (dalej jest: "z tego").
JAK WY TO ROBICIE?
nowwa

Napisano: 11 paź 2016, 8:20

Ktoś wesprze?
Jolika

Napisano: 11 paź 2016, 9:38

na końcu rozporządzenia

Rozporządzenie Ministra Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej z dnia 21 grudnia 2015 r. w sprawie sprawozdań z realizacji zadań przewidzianych w ustawie o pomocy osobom uprawnionym do alimentów
aswe

Napisano: 11 paź 2016, 10:49

Dzięki, mam jeszcze jedną wątpliwość czy liczycie dłużników wszystkich którzy nie spłacili od początku, czy tylko z okresu 2015/2016
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x