mam pytanie, odnośnie sprawozdania tab. F. 1.1 dłużnicy w stosunku do których podjęto działania o co konkretnie chodzi może ktos mi to w prosty sposób wytłumaczyć ? Czy ktoś może otrzymał jakieś wyjaśnienia do tej części sprawozdania, bardzo prosze o pomoc.
no właśnie też się nad tym zastanawiam jak traktować to podjęcie działań. W każdym miesiącu mam wszystko liczyć nawet jeśli dotyczy tego samego dłużnika czyli np w styczniu wezwanie na wywiad w lutym decyzja itp
poz. 1 ma się równać 1.1 + 1.2 a 1.2.1 jest zawarte w 1.2. Tylko dalej nie wiem jak te działania liczyć chyba jeśli w styczniu wezwałam na wywiad to liczę go w 1.1 w styczniu a w lutym już nie jeśli do tego samego wystawiłam np. dec. o uchylaniu się. Ale nie jestem pewna czy dobrze rozumuję to
a liczysz go jako dłużnika w poz.1 w każdym miesiącu? Jeśli tak to działania podejmujesz też w poszczególnych miesiącach np. wezwanie -styczeń, dec.o uchylaniu -luty wniosek o ściganie -marzec CZY TAK?
W pozycji 1 liczę dłużnika w każdym miesiąc np. w I miałam 80 w lutym doszedł 1 więc mam 81. Ale jeśli chodzi o te działania to nie jestem pewna czy liczyć je w każdym mieiącu wobec tego samego dłużnika czy nie.
ja nie wiem jak ten program liczy bo w pozycji F 1.1 wykazuje mi dłuzników z którymi przeprowadzilam wywiad alimentacyjny tych gdzie ja wypłacam wierzycielkom fa, a w pozycji F 3 wykazuje mi wszystkich dłużników z którymi przeprowadziłam wywiady (takze tych dla ktorych jestem tylko OWD).
nie wiem czy dobrze, ale mam pytanko czy pozycji F 1.1 mamy wykazywać dłużników których wezwałam na wywiad?? czy jest jakas możliwość aby wprowadzać wezwania dłużników alimentacyjnych do systemu (pracuje na Sygnity)?