hej, pierwszy raz robię sprawozdanie kwartalne. program signity. czy jest jakiś filtr /raport /analiza, która mi rozgraniczy pełne decyzje od tych 1 za 1? Jestem nowa w temacie, nie do końca jeszcze ogarniam ten program, a w moim ops nikt nie wie... nie uśmiecha mi się liczyć tego wszystkiego na piechotę, a poprzedniczka nie robiła żadnych notatek
Wszystko pięknie. Tylko u mnie od zawsze część wypłat zł-zł wlicza się do części A1 i każdorazowo je ręcznie przenoszę do A2. Dla pewności można podejrzeć komórki z danymi za ostatni miesiąc kwartału dla zasiłków i dodatków z sortowaniem po kwocie.
Wszystko pięknie. Tylko u mnie od zawsze część wypłat zł-zł wlicza się do części A1 i każdorazowo je ręcznie przenoszę do A2. Dla pewności można podejrzeć komórki z danymi za ostatni miesiąc kwartału dla zasiłków i dodatków z sortowaniem po kwocie.
Jeśli wiesz, że to jest zł/zł, a w sprawozdaniu nie wychodzi w części A.2., to sprawdź plan wypłat. Być może nie masz zaznaczone, że jest to zł/zł. Można w każdej chwili poprawić i nie będziesz musiał przenosić ręcznie.
Dokładnie tak jest, ale jest tego za dużo żeby przeklikiwać pozycje po pozycji i szybciej mi przenieść kwoty. Pisałem kiedyś zgłoszenie w tej sprawie ale nic z tym nie zrobili i tak zostało. A nie jest to dla mnie wielki problem.