sprawozdanie mazowieckie do 21.10.2016 - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 19 paź 2016, 12:37

Czy Wy też dostaliście sprawozdanie o realizacji programu 500+, gdzie chcą żebyśmy podali liczbę dzieci zameldowanych (to łatwe bo z ewidencji ludność idzie wyciągnąć) i osobno liczbę dzieci zamieszkujących na ternie gminy. Ma ktoś pomysł skąd wziąć liczbę dzieci zamieszkujących?
mopsik22

Napisano: 19 paź 2016, 12:53

chyba trzeba wpisac że nie posiadamy takich danych ...

a jak wyliczyć z SYGNITY liczbę decyzji odmawiających oraz odmawiających na pierwsze dziecko?
gośc

Napisano: 19 paź 2016, 13:00

ja liczyłam na piechotę, z Sygnity można ustawić ile było decyzji odmawiających ale nie liczy wtedy decyzji gdzie na 1 dziecko była odmowa a na drugie było przyznane
mopsik22

Napisano: 19 paź 2016, 13:03

mopsik22 pisze:ja liczyłam na piechotę, z Sygnity można ustawić ile było decyzji odmawiających ale nie liczy wtedy decyzji gdzie na 1 dziecko była odmowa a na drugie było przyznane
a jak wygenerować te odmowne?
gośc

Napisano: 19 paź 2016, 13:10

wchodzisz we wszystkie decyzje, zakładka filtr i zaznaczasz rodzaj decyzji - odmowne, zastosuj i masz dane
Gość

Napisano: 19 paź 2016, 14:13

Gość pisze:wchodzisz we wszystkie decyzje, zakładka filtr i zaznaczasz rodzaj decyzji - odmowne, zastosuj i masz dane
też tak myslałam
ale tam mam same odmowy i jest tego mniej niż odmów na pierwsze dziecko (kiedy jest i drugie któremu przyznalam)
a wydaje mi się że w sprawozdaniu trzeba podać też "częsciowe" odmowy (odmowa na piersze i przyznaie na drugie w jednym)
chyba że się myle - jak liczycie ?
gośc

Napisano: 19 paź 2016, 19:02

"częściowe" odmowy też trzeba podać (gdy jest odmowa na pierwsze i przyznanie na drugie w jednej decyzji). Ja tak liczę. Ale liczba dzieci zamieszkujących na terenie gminy to po prostu KOSMOS.... :shock:
szczęśliwa
Praktykant
Od: 22 maja 2016, 19:52
Zajmuję się:

Napisano: 20 paź 2016, 9:06

Liczba dzieci zamieszkałych na terenie gminy - skąd niby mamy to wziąć????????
cel.

Napisano: 20 paź 2016, 9:54

Ma ktoś pomysł skąd wziąć liczbę dzieci zamieszkałych na terenie gminy???
karol_8

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x