sprawozdanie MK1 - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 04 kwie 2014, 12:24

witam
wykonałam sprawozdanie Mk1 i pokazał się raport o danych nie policzonych w sprawozdaniu. po przeanalizowaniu sprawozdania dane z raportu są sprawozdaniu. Decyzja klienta wydaje się zrobiona prawidłowo w dodatkowych informacjach jest zaznaczone aby pozycje harmonogramu liczyć w sprawozdaniu. czy ktoś spotkał się z takim komunikatem?
~asia

Napisano: 04 kwie 2014, 12:28

A co to za decyzja i o czym dokładnie mówi komunikat (wskazuje jakiś powód niepoliczenia)?
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 12:38

jest to decyzja przyznająca zasiłek okresowy w raporcie o danych nie policzonych w sprawozdaniu jest napisane że to świadczenie z odpłatnością 100%. sprawdziłam w decyzji jest brak należności.
~asia

Napisano: 04 kwie 2014, 12:40

wg czego robisz sprawozdanie, wg objaśnień, czy wg księgowości?
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 12:42

wg objaśnień ministerialnych
~asia

Napisano: 04 kwie 2014, 12:47

To może sprawdź dokładnie jeszcze czy patrzyć na dobrą decyzję, bo taka zasada jest ale przy usługach opiekunczych, ew. posiłkach z programu dożywiania, a nie przy zasiłku okresowym.
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 12:52

klient na przyznany tylko zasiłek okresowy, a ponadto w raporcie jest podana decyzja i jest to ta decyzja która przyznała zasiłek okresowy.
zasiłek okresowy był przyznany w formie rzeczowej, który rozliczyłam dokumentem rozliczeniowym.
~asia

Napisano: 04 kwie 2014, 13:49

sprawdzamy, dam znać jak coś bedziemy wiedzieć
~Tomek

Napisano: 04 kwie 2014, 14:24

dzięki
~asia

Napisano: 07 kwie 2014, 11:00

Sprawdzaliśmy od swojej strony ale nie znaleźliśmy żadnej nieprawidłowości. Prosimy o zgłoszenie na serwis i przysłanie kopii bazy danych, to sprawdzimy co się dzieje.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem