Jak wyliczacie z programu pozycję B1 ze sprawozdania - liczba świadczeń wychowawczych (przyznanych decyzją) należnych (przysługujących) za miesiąc.....
Jedni mówią, że dla każdego miesiąca z raportów- zestawienia- realizacja świadczeń- o statusie: do wypłaty, w realizacji, wstrzymane, zrealizowane, przekazane do organu.
Drudzy, że analiza świadczeniobiorców, ale tam też są różne statusy do wyboru (m.in. zmieniona).
u mnie były robione decyzje zmieniające decyzję pierwotna z powodu zmiany sytuacji - urodzenie nowego dziecka. Teraz nie wiem jak wyliczyć tą rubrykę. Na piechotę przecież odpada. A niestety z tych sposobów wychodzą różne wyniki!!!
sprawozdanie poz. B 1
Re: sprawozdanie poz. B 1
program signity, raport w systemie -> analiza świadczeniobiorców -> ustawiam okres każdy m-c osobno
ale nie zaznaczasz żadnej dodatkowej opcji? np planowane, zrealizowane? Tylko tak na "pusto"?miałam pisze:program signity, raport w systemie -> analiza świadczeniobiorców -> ustawiam okres każdy m-c osobno
mi wychodzi duża liczba. A po zsumowaniu (od kwietnia) raczej nie gra z liczbą wypłaconych świadczeń (a te płacimy już praktyczne na bieżąco)
u mnie może te decyzje zmieniające pokomplikowały.
nie mam pojęcia jak to wyliczyć, żeby było dobrze
Jedyna opcja to m-c. U mnie w IV ok 897, a IX 927 sprawozdanie przechodziło i było ok,też mam wnioski zmieniające.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a liczbę rodzin skąd bierzecie??? z podziałem na niepełnosprawne i jako jedyne w rodzinie???
Oprócz sprawozdanie poz. B 1 - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
zmiana nazwiska a decyzja w sw 500 plus
pomocy Elmer
pomocu dziwny uzysk :)
Nowa_21
Umowa o dzieło1!!!!!!!!!!!
zmiana miejsca zamieszkania
dochód uzyskany
co podpowiecie ?nienależnie pobrane
umowa zlecenie
Pit- 8C
W trakcie post adm dziecko umieszczono w placówce
Windykacja w 500+