sprawozdanie S01 problem - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 01 mar 2021, 12:51

Witam,
Proszę o pomoc. Wojewódzki odrzuca sprawozdanie z uwagi na "Przysługujące koszty z wierszy 9i 10 niezgodne z faktycznymi kosztami". Piszę w wyjaśnieniach z czego wynika błąd 15 dodatkowych kart elektronicznych w systemie przez pomyłkę wpisane zwolnienie z opłaty ale w rzeczywistości opłata była pobrana. przysługujące dochody budżetu państwa liczy od tylko 2 kart bo w drugim półroczu było wszystko dobrze wprowadzone. co ja ma zrobić żeby przyjęli mi to sprawozdanie?
dziękuję za pomoc
GAn
Praktykant
Od: 13 lip 2017, 12:16
Zajmuję się: Pracuje w ops

Napisano: 01 mar 2021, 13:47

Nie wiem pod jaki Urząd Wojewódzki podlegacie, ale u nas pracuje bardzo miła Pani :> Zakładam, że u was też więc bym po prostu zadzwonił do UW i to wyjaśnił telefonicznie. Bo z tego co napisałeś to twoje wyjaśnienia miały sens, jeśli nie wprowadziłeś informacji że nie zwolniono z opłaty (zamiast tego wprowadziłeś zwolniono) to po prostu nie policzy ci przysługujących kosztów w sprawozdaniu jeśli chodzi o wiersz 9 i 10. Więc moim skromnym zdaniem dobrze napisałeś wyjaśnienia. Może chodzi o jakieś doprecyzowanie tych wyjaśnień.
michu95
Starszy referent
Od: 17 cze 2016, 12:10
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x