SPRAWOZDANIE Sygnity proszę o pomoc. - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 paź 2019, 7:42

Witam, mam problem ze sprawozdaniem. Dokładnie chodzi mi o odsetki. W sprawozdaniu BP i BW zgadza mi się co do grosza za cały kwartał. Z księgowością również zgadza mi się wszystko. Natomiast nie zgadzają mi się odsetki w pierwszym miesiącu kwartału, sprawdzałam na wszystkie sposoby i naprawdę nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić. Czy miał ktoś kiedyś taki problem???? czy może to być jakiś błąd programu??????
paulaaaPP
Stażysta
Od: 19 lip 2018, 8:17
Zajmuję się: FA

Napisano: 09 paź 2019, 8:14

nikt nigdy nie miał takiego problemu?
paulaaaPP
Stażysta
Od: 19 lip 2018, 8:17
Zajmuję się: FA

Napisano: 14 paź 2019, 13:50

paulaaaPP pisze:
09 paź 2019, 7:42
Witam, mam problem ze sprawozdaniem. Dokładnie chodzi mi o odsetki. W sprawozdaniu BP i BW zgadza mi się co do grosza za cały kwartał. Z księgowością również zgadza mi się wszystko. Natomiast nie zgadzają mi się odsetki w pierwszym miesiącu kwartału, sprawdzałam na wszystkie sposoby i naprawdę nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić. Czy miał ktoś kiedyś taki problem???? czy może to być jakiś błąd programu??????
to trzeba poprawić ręcznie ...
beatab
Referent
Od: 16 kwie 2014, 12:14
Zajmuję się:

Napisano: 14 paź 2019, 14:11

A jak były wprowadzane zwroty i tam przy wprowadzaniu zwrotu jest zakładka data odprowadzenia do bp może nie jest wpisana i jak zwrot był na sam koniec miesiąca a odprowadzony na początku następnego miesiąca to może stąd wynikać ta różnica.
Sara123
Referent
Od: 12 kwie 2017, 11:41
Zajmuję się: Fundusz alimentacyjny

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x