Sprawozdanie wojewódzkie
Re: Sprawozdanie wojewódzkie
help powiedzcie a czy wam ta liczba rodzin wychodziła rosnąca????
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Może być, jednak wartości powinny być do siebie zbliżone.zocha1234 pisze:help powiedzcie a czy wam ta liczba rodzin wychodziła rosnąca????
Jeżeli macie możliwość, żeby wam informatyk zrobił to co wcześniej wkleiłam odnośnie info o pierwszych dzieciach to polecam - dostaje się wszystkie dane na tacy. Tyle że tylko w sygnity.
małemiasto pomóz do tego pkt 5 liczba rodzin to skąd brałaś????? ja najpierw wziełam list wypłat za maj, czerwiec itdalej i zliczyłam liczbę rodzin??? dobrze tak? potem te same listy przeanalizowałam niepełnosprawne a potem te z jednym dzieckiem???? tak to ma byććććć????? zastanawiam się jeszcze co z kwietniem bo nie miałam zadnej wypłaty to co liczba rodzin zero?????w kwietniu?????
bo ta liczba rodzin ze sprawozdania rzeczowo finasowego zgadza się???? z tego korzystaliście???
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zocha1234 pisze:małemiasto pomóz do tego pkt 5 liczba rodzin to skąd brałaś????? ja najpierw wziełam list wypłat za maj, czerwiec itdalej i zliczyłam liczbę rodzin??? dobrze tak? potem te same listy przeanalizowałam niepełnosprawne a potem te z jednym dzieckiem???? tak to ma byććććć????? zastanawiam się jeszcze co z kwietniem bo nie miałam zadnej wypłaty to co liczba rodzin zero?????w kwietniu?????
"liczba rodzin mających ustalone prawo do św na dziecko/dzieci na mc"... to może być tak:
Raporty ---> analiza wypłat
"okres, za który wypłata" ---> wybrać potrzebny mc np. 01.04-30.04
podział wg "mc, za który wypłata"
stąd wzięłam

co do tych rodzin to nie ważne kiedy decyzja wystawiona tylko na jakie mce. Jeżeli wydałaś decyzje od 01.04 do np. 30.09.17 to będziesz miała 1 w kwietniu, 1 w maju, 1 w czerwcu, 1 w lipcu i 1 w sierpniu. I tak z każdą decyzją. Mi wyszło z tego co wyżej napisałam.
małemiasto - czyli chce się upewnić bo jak jutro zacznę liczyć to obym wiedziała,że tak:))po polsku - każdą decyzję wsiąść do ręki - najlepiej pewnie razem z teczką i patrzeć na decyzję od kiedy do kiedy , czyli tak jak piszesz np kwiecień, maj , czerwiec, lipiec, sierpień po jednym wiadomo, że nowe osoby które mamy w lipcu , czy sierpniu to przypisujemy lipiec i sierpień tylko jak ktoś odpad to nie piszemy do momentu w którym odpadło!!!
a z niepełnosprawnością tak samo? np jak mam np. 14 takich osób to w każdym miesiącu piszę to samo -bo nikt nie przybył nikt nie odpadł?i pkt 5.2 to chyba już tutaj należy przeanalizować każdy wniosek ???dobrze to wszystko rozumiem ???
a z niepełnosprawnością tak samo? np jak mam np. 14 takich osób to w każdym miesiącu piszę to samo -bo nikt nie przybył nikt nie odpadł?i pkt 5.2 to chyba już tutaj należy przeanalizować każdy wniosek ???dobrze to wszystko rozumiem ???
Reasumując: z tego co czytam każdy w inny sposób pozyskuje dane. Ktoś pisał że dane do tabB 5 można pozyskać z listy wypłat, ktoś inny że ze sprawozdania rzeczowo finansowego w Sygnity z rubryki E1, jeszcze ktoś inny że z raportów-analiza wypłat albo z raportów-zestawienia-wydruk osobowy itd. Zgłupiałam.
5.1 ze sprawozdania Sygnity z rubryki D.2
5.2 ze sprawozdania Sygnity z rubryki E.1.1 albo z raportów-analiza wniosków-okres zasiłkowy itd.
Nie ma jednego prostego i skutecznego sposobu pozyskania tych danych?
jutro dopiero sie za to wezme
5.1 ze sprawozdania Sygnity z rubryki D.2
5.2 ze sprawozdania Sygnity z rubryki E.1.1 albo z raportów-analiza wniosków-okres zasiłkowy itd.
Nie ma jednego prostego i skutecznego sposobu pozyskania tych danych?

jolllo no ja tez analizowałam wszystkie wypowiedzi i mam nadzieje ,że małemiasto ma rację:))))) bo jutro zamierzam stawić sie w pracy zwarta i gotowa
i to liczyć już nawet nie przeraża mnie to liczenie oby tylko to było tak jak myślę

Oprócz Sprawozdanie wojewódzkie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
nienależnie pobrane osiwieje
Hiszpania
DO OSÓB PRACUJACYCH NA IZYDZIE SPRAWOZDANIE????
urlopowanie - Mazurkiewicz !
zmiana nazwiska
pomóżcie
zmiana składu rodziny
zmiana składu rodziny
Wniosek wrócił z Rops co zrobic w programie sygnity dalej?
CBB- pomocy
bardzo prosze o pomoc
konkubinat - związek partnerski - fałszywe dane
podstawa prawna uzyskany/utracony
Nowe orzeczenie o niepełnosprawności
Alimenty
Wyjazd za granicę