Sprawozdanie wojewódzkie
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie wojewódzkie
Duża wychodzi wam różnica miedzy świadczeniami przyznanymi a wypłaconymi?
Ja mam w sumie przyznanych 6650 a wypłaconych 6610 i wydaje mi się że to za duża różnica bo do wypłaty mam tylko kilka świadczeń.
Ja mam w sumie przyznanych 6650 a wypłaconych 6610 i wydaje mi się że to za duża różnica bo do wypłaty mam tylko kilka świadczeń.
do kiedy w końcu jest to sprawozdanie? księgowość wydzwania, że ma maila z informacją, że dziś do 12 a ja widzę w CASie, że do jutra. Jak to jest w końcu?
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
też dostałam maila że do dzisiaj do 12 

-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Chcą wyjaśnienia nt. B.5.1 i B.5.2 jeśli
“wyskoczy” walidacja - co piszecie???

“wyskoczy” walidacja - co piszecie???

Sexy Girls in your town
Jeszcze jedno jakieś popiepr....zone sprawozdanie i chyba szlak mnie trafi!!!!! ile jeszcze? nie mamy co robić??? a może policzyć powinniśmy ile dzieci z kolorem włosów blond a ile z ciemnymi????? ja pierdziele......
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
MK47 pisze:Nasz program dzisiaj skorzystał z aktualizacji i podaje wszystkie dane do sprawozdania, wczoraj już zaczęliśmy liczyć ręcznie a dzisiaj taka niespodzianka![]()
![]()
a to może tyczy się sygnity? bo ja sprawdzam i nie widzę żadnej nowej aktualizacji
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2016, 11:09 przez małemiasto, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jak będziesz liczyć na piechotę to się wykończysz. No chyba, że masz decyzji tyle co nic.zocha1234 pisze:małemiasto - czyli chce się upewnić bo jak jutro zacznę liczyć to obym wiedziała,że tak:))po polsku - każdą decyzję wsiąść do ręki - najlepiej pewnie razem z teczką i patrzeć na decyzję od kiedy do kiedy , czyli tak jak piszesz np kwiecień, maj , czerwiec, lipiec, sierpień po jednym wiadomo, że nowe osoby które mamy w lipcu , czy sierpniu to przypisujemy lipiec i sierpień tylko jak ktoś odpad to nie piszemy do momentu w którym odpadło!!!
a z niepełnosprawnością tak samo? np jak mam np. 14 takich osób to w każdym miesiącu piszę to samo -bo nikt nie przybył nikt nie odpadł?i pkt 5.2 to chyba już tutaj należy przeanalizować każdy wniosek ???dobrze to wszystko rozumiem ???
Zrób sobie raport i problem z głowy.
Mi się na razie wszystko zgadza i nawet nie wyskoczyła mi żadna walidacja!!! Pierwszy raz w życiu

o co chodzi z zakłdką "w tym w ramach koordynacji systemów zabezpieczenia społęcznego? Mam tutaj podać kwotę/wysokosć świadczenia którą wypłacam na podstawie decyzji marszałka?
I co z walidacjami 5.1 i 5.2? Że niby mają być wartości zbliżone, ale do czego?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Tak, trzeba podać ile świadczeń z tego jest przyznanych decyzją marszałka.moki pisze:o co chodzi z zakłdką "w tym w ramach koordynacji systemów zabezpieczenia społęcznego? Mam tutaj podać kwotę/wysokosć świadczenia którą wypłacam na podstawie decyzji marszałka?
A wartości mają być zbliżone do siebie

139, 139, 140, 143, 144 itd.
Oprócz Sprawozdanie wojewódzkie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
nienależnie pobrane osiwieje
Hiszpania
DO OSÓB PRACUJACYCH NA IZYDZIE SPRAWOZDANIE????
urlopowanie - Mazurkiewicz !
zmiana nazwiska
pomóżcie
zmiana składu rodziny
zmiana składu rodziny
Wniosek wrócił z Rops co zrobic w programie sygnity dalej?
CBB- pomocy
bardzo prosze o pomoc
konkubinat - związek partnerski - fałszywe dane
podstawa prawna uzyskany/utracony
Nowe orzeczenie o niepełnosprawności
Alimenty
Wyjazd za granicę