Sprawozdanie wojewódzkie
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie wojewódzkie
ale co konkretnie potrzebujesz?J.S.A. pisze:małemiasto korzystasz z Sygnity? jak to wyciągnąć?
Małemiasto - ja ma zbliżone ale wyskakuje mi walidacja ;/ A odnośnie kordynacji...to jak mam jeden taki wniosek że marszałek przyznał od kwitnia to mam wpisać ilośc świadczeń 1 czy 5?
Punkt 5 w części B - każdy pozyskuje inaczej ;/
Mam sygnity i wygenerowałem plik i mam tam informację Liczba rodzin, które mają przyznane świadczenia wychowawcze za kwiecień 2016: 450.
Według sposobu Małemiasto wychodzi mi liczba decyzji 443
I teraz którą wartość podać w tej części?
Mam sygnity i wygenerowałem plik i mam tam informację Liczba rodzin, które mają przyznane świadczenia wychowawcze za kwiecień 2016: 450.
Dzwoniłam do ministerstwa wczoraj po południu i Pani mi powiedziała, że wartości w pkt 5, 5.1, 5.2 nie mają być narastająco tylko za poszczególne miesiące wyłącznie, bo jak potem sumuje na końcu to wyjdzie zawyżona wartość.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
5moki pisze:Małemiasto - ja ma zbliżone ale wyskakuje mi walidacja ;/ A odnośnie kordynacji...to jak mam jeden taki wniosek że marszałek przyznał od kwitnia to mam wpisać ilośc świadczeń 1 czy 5?
(jedno świadczenie to jedna pięćsetka nie ważne czy pełna czy nie) czyli jedna na kwiecień, jedna na maj itd.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nigdzie nie jest powiedziane że one mają być narastająco. Mamy podawać tyle ile było w konkretnym m-cu.Gość pisze:Dzwoniłam do ministerstwa wczoraj po południu i Pani mi powiedziała, że wartości w pkt 5, 5.1, 5.2 nie mają być narastająco tylko za poszczególne miesiące wyłącznie, bo jak potem sumuje na końcu to wyjdzie zawyżona wartość.
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kolanko pisze:Punkt 5 w części B - każdy pozyskuje inaczej ;/
A jakim sposobem ty zrobiłeś? Bo może to lepszy sposób. Bo ja się nie upieram, że tak jak ja zrobiłam to że to jest ok. Po prostu mi się zgadza

A przypadkiem nie wchodzą tam decyzje z ROPS-u? i stąd ta różnica?
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2016, 12:13 przez małemiasto, łącznie zmieniany 1 raz.
o punkt 5, 5.1 i 5.2 ? Coś mam,ale wydaje mi się że źle..no i te walidacje;/małemiasto pisze:ale co konkretnie potrzebujesz?J.S.A. pisze:małemiasto korzystasz z Sygnity? jak to wyciągnąć?
małemiasto pisze:Kolanko pisze:Punkt 5 w części B - każdy pozyskuje inaczej ;/
A jakim sposobem ty zrobiłeś? Bo może to lepszy sposób. Bo ja się nie upieram, że tak jak ja zrobiłam to że to jest ok. Po prostu mi się zgadza
A przypadkiem nie wchodzą tam decyzje z ROPS-u? i stąd ta różnica?
Ja zrobiłem poprzez ten plik od sygnity. I teraz sie zastanawiam która wartośc jest dobra i dlaczego taka rozbieżność
Oprócz Sprawozdanie wojewódzkie - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
nienależnie pobrane osiwieje
Hiszpania
DO OSÓB PRACUJACYCH NA IZYDZIE SPRAWOZDANIE????
urlopowanie - Mazurkiewicz !
zmiana nazwiska
pomóżcie
zmiana składu rodziny
zmiana składu rodziny
Wniosek wrócił z Rops co zrobic w programie sygnity dalej?
CBB- pomocy
bardzo prosze o pomoc
konkubinat - związek partnerski - fałszywe dane
podstawa prawna uzyskany/utracony
Nowe orzeczenie o niepełnosprawności
Alimenty
Wyjazd za granicę