Gość pisze:policzyłam te rodziny z jednym dzieckiem ręcznie, bo już mnie głowa boli od klikania w te raporty. nic nie wygenerowałam mądrego;d

i nawet zmianę płci przez to przeszłaś/przeszedłeś

Gość pisze:policzyłam te rodziny z jednym dzieckiem ręcznie, bo już mnie głowa boli od klikania w te raporty. nic nie wygenerowałam mądrego;d
mgmg pisze:W CAS jest sprawozdanie , które już było do zrobienia w na koniec VII, następnie z listy wypłat z wydruku listy wypłat na dole jest liczba świadczeń i to wpisujesz w VIII
mgmg pisze:lista wypłat w EZARZE. Jak nie masz CAS, przecież to przez stronę internetową się logujesz![]()
![]()
![]()
. Od kiedy pracujesz przy 500+ bo wprawiasz mnie w osłupienie
inga1 pisze:ufff ja tez juz ogarnęlamtylko nie wiem, czy w 5.1 i 5.2 wpisywać z datą decyzji??? bo skoro pisze ,,z ustalonym prawem" to rozumiem że musi być decyzja nie???
inga1 pisze:ufff ja tez juz ogarnęlamtylko nie wiem, czy w 5.1 i 5.2 wpisywać z datą decyzji??? bo skoro pisze ,,z ustalonym prawem" to rozumiem że musi być decyzja nie???
ustalone to moim zdaniem musi być wydana decyzja - no bo skąd inaczej będziesz wiedzieć, że ktoś ma prawo do św?Gość pisze:inga1 pisze:ufff ja tez juz ogarnęlamtylko nie wiem, czy w 5.1 i 5.2 wpisywać z datą decyzji??? bo skoro pisze ,,z ustalonym prawem" to rozumiem że musi być decyzja nie???
USTALONE ALE TO ZNACZY ŻE JAK WYDAŁAŚ DECYZJĘ NP. W CZERWCU ZE SPŁATĄ OD KWIETNIA TO WPISUJESZ W KWIETNIU, MAJU I CZERWCU??????
A pracujęmałemiasto pisze:inga1 pisze:ufff ja tez juz ogarnęlamtylko nie wiem, czy w 5.1 i 5.2 wpisywać z datą decyzji??? bo skoro pisze ,,z ustalonym prawem" to rozumiem że musi być decyzja nie???
a może Ty pracujesz na Sygnity?
No właśnie też myślę, że muszę ująć od kwietnia, ewentualnie później odejmować jak było uchylenie.małemiasto pisze:ustalone to moim zdaniem musi być wydana decyzja - no bo skąd inaczej będziesz wiedzieć, że ktoś ma prawo do św?Gość pisze:inga1 pisze:ufff ja tez juz ogarnęlamtylko nie wiem, czy w 5.1 i 5.2 wpisywać z datą decyzji??? bo skoro pisze ,,z ustalonym prawem" to rozumiem że musi być decyzja nie???
USTALONE ALE TO ZNACZY ŻE JAK WYDAŁAŚ DECYZJĘ NP. W CZERWCU ZE SPŁATĄ OD KWIETNIA TO WPISUJESZ W KWIETNIU, MAJU I CZERWCU??????
jak decyzja wydana np. w czerwcu ze spłatą od kwietnia to tak jak piszesz - musi być ujęte i w kwietniu, i w maju i w czerwcu i w lipcu i w sierpniu też