Sprawozdanie z przeprowadzonych kontroli
- Tomasz1981
- Inspektor
- Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA
- Kontakt:
Re: Sprawozdanie z przeprowadzonych kontroli
raporty w SOW trzeba wygenerować do 7.10 (ja ich nigdzie nie wysyłam a Wy?), natomiast zapotrzebowanie na dodatkowe środki do 15.10 (papierowo) bo w system SOW Wam tego nie policzy
-
- Referent
- Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
- Kontakt:
Też raportów nie wysyłam
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Raportów nie wysyłam, tylko generuję. Zapotrzebowanie (załącznik nr 1a do umowy) wysyłamy drogą elektroniczną w terminie 7 dni kalendarzowych od zakończenia I, II, III kwartału każdego roku.Tomasz1981 pisze: 01 paź 2020, 9:13 raporty w SOW trzeba wygenerować do 7.10 (ja ich nigdzie nie wysyłam a Wy?), natomiast zapotrzebowanie na dodatkowe środki do 15.10 (papierowo) bo w system SOW Wam tego nie policzy
Nie wiem tylko, czy dobrze interpretuję zapisy z aneksu, że jeśli nie chcę drugiej transzy, to nie muszę wypełniać zapotrzebowania?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PCPR
- Kontakt:
Wszystko się zgadza. Tylko zgodnie z aneksem do 15 października składa się też informacje o realizacji programu, która jest częścią II do załącznika nr 1a do umowy. Coś nie przemyśleli tych terminów.
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
no tak, do 7 generujesz raport, a do 15 wypełniasz tabelke z zapotrzebowaniemjoanna4444 pisze: 01 paź 2020, 19:25 Wszystko się zgadza. Tylko zgodnie z aneksem do 15 października składa się też informacje o realizacji programu, która jest częścią II do załącznika nr 1a do umowy. Coś nie przemyśleli tych terminów.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dofinansowania PFRON.
- Kontakt:
Nasz oddział powiedział, że do 7 trzeba wysłać zapotrzebowanie. Ponoć zgłaszali to do Warszawy, ale bez odzewu.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
właśnie dostaliśmy enigmatyczny e-mail z oddziału wynika z niego że zarówno zapotrzebowanie na środki zgodnie z załącznikiem 1a do umowy jak i oświadczenie dot. wprowadzenia wszystkich wniosków do SOW do uwaga 07.10.2020r.....Tomasz1981 pisze: 01 paź 2020, 9:13 raporty w SOW trzeba wygenerować do 7.10 (ja ich nigdzie nie wysyłam a Wy?), natomiast zapotrzebowanie na dodatkowe środki do 15.10 (papierowo) bo w system SOW Wam tego nie policzy
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
tak ja też, bez sensu, do 7.10 wysłać to co jest, a po 10 wysłać jeszcze raz zapotrzebowanie na wnioski na moduł II
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dofinansowania PFRON.
- Kontakt:
Później to chyba już mamy czas do 4 grudnia, żeby zgłaszać zapotrzebowanie. Nie musimy składać do 15 października.Tomasz1981 pisze: 05 paź 2020, 12:51 tak ja też, bez sensu, do 7.10 wysłać to co jest, a po 10 wysłać jeszcze raz zapotrzebowanie na wnioski na moduł II
- Tomasz1981
- Inspektor
- Kontakt:
do 15 tylko sprawozdanie z kontroli, a ewentualne zapotrzebowanie na moduł II do 4 grudniaPCPR-DLN1 pisze: 06 paź 2020, 8:44Później to chyba już mamy czas do 4 grudnia, żeby zgłaszać zapotrzebowanie. Nie musimy składać do 15 października.Tomasz1981 pisze: 05 paź 2020, 12:51 tak ja też, bez sensu, do 7.10 wysłać to co jest, a po 10 wysłać jeszcze raz zapotrzebowanie na wnioski na moduł II
do 7 raporty i zapotrzebowanie
Oprócz Sprawozdanie z przeprowadzonych kontroli - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Protezy i wskazanie firmy przez eksperta
Płatność na konto beneficjenta Moduł I obszar B zadanie 4
negatywna opinia eksperta pfron a zwrot kosztów dojazdu
Laptop i tablet
Dofinansowanie do protezy
Prawo jazdy - zaświadczenie lekarskie
Telewizor w B
czytnik e-book
MI A1
Zaświadczenie z uczelni
dofinansowanie w AS a dofinansowanie w BK - KARENCJA
Zapotrzebowanie o dodatkowe środki