stąż z unii europejskiej
- nowicjuszka
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Re: stąż z unii europejskiej
Nie mogę wysłać w wiadomości prywatnej.
- Załączniki
-
skan.pdf
- (1.43 MiB) Pobrany 148 razy
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Dziękuję 

Widzę, że jest więcej osób z podobnym problemem. Czy znajdę kogoś kto odwołał się od decyzji odmownej z MOPS z powodu przekroczenia progu dochodowego z tytułu podjęcia stażu z UE w ramach EFS w związku z dochodem uzyskanym? Mąż będąc osobą bezrobotną podjął ten staż w marcu 2016 r.
- nowicjuszka
- Referent
- Zajmuję się: św
- Kontakt:
Może to dla Was oczywista oczywistość, ale ja jestem nowym pracownikiem i wolałam potwierdzić wątpliwości, tym bardziej że koleżanki, które zajmują się śr nie były pewne cz dobrze robią nie licząc tego stypendium.
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Odwołałaś się do SKO?Odwoływaczka pisze:Widzę, że jest więcej osób z podobnym problemem. Czy znajdę kogoś kto odwołał się od decyzji odmownej z MOPS z powodu przekroczenia progu dochodowego z tytułu podjęcia stażu z UE w ramach EFS w związku z dochodem uzyskanym? Mąż będąc osobą bezrobotną podjął ten staż w marcu 2016 r.
Jeszcze nie, bo mam czas do poniedziałku. Musiałam zasięgnąć opinii czy odwołanie jest zasadne. Trochę poszperałam. Dzisiaj wieczorem siadam do napisania odwołania. Własnie ciekawa jestem czy ktoś już to zrobił.
- 6i9
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Jak możesz daj znać jak SKO postąpiło w Twojej sprawie
Odwołaj się. Moim zdaniem jeżeli chodzi o ten nieszczęsny staż unijny przepisy są tak skonstruowane że połowa ośrodków dolicza, a połowa nie dolicza i nikt nie jest w 100% pewny jak powinno się robić.Odwoływaczka pisze:Jeszcze nie, bo mam czas do poniedziałku. Musiałam zasięgnąć opinii czy odwołanie jest zasadne. Trochę poszperałam. Dzisiaj wieczorem siadam do napisania odwołania. Własnie ciekawa jestem czy ktoś już to zrobił.
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Dlatego uważam, że lepiej nie przyznać i poczekać na decyzję SKO niż żeby przyznać. Mimo wszystko.
Zgadzam się. Lepiej żeby klient dostał z wyrównaniem niż zwracał z odsetkami.voodoo pisze:Dlatego uważam, że lepiej nie przyznać i poczekać na decyzję SKO niż żeby przyznać. Mimo wszystko.
Oprócz stąż z unii europejskiej - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
czy to uzysk
Zawieszenie działalności
Były mąż za granica
dzierżawa ziemi
wnioski z 17 06 16 ile Wam wpłynęło????????
Szkolenie Wardach
skład rodziny
Pilne do adminów!!!!!!!!!!!
pobierał mąż, wyszedł niezgłoszony uzysk, maż nie żyje.
wezwanie do uzupełnienia
Pierwsze dziecko nie żyje.
problem z dochodami
Pilne jak odliczyć alimenty
DO ELMERA, proszę o odp.
Do Sygnity
Dochody a alimenty płacone na dzieci spoza rodziny