studia praca socjalna - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
Wybrane tematy:
studia praca socjalna ustawa o przeciwdziałaniu przemocy wniosek do ZK Co powinna zrobić szkoła??? Procedura niebieskiej karty - prawa i obowiązki Ankieta Asystent Rodziny

Napisano: 01 sty 2017, 20:50

Jestem Asystentem Rodziny jednak chciałabym zostać pracownikiem socjalnym. Posiadam studia pedagogiczne. Czy sa jakieś studia podyplomowe przygotowujące do tego zawodu czy konieczne są studia magisterskie?
Edyta999

Napisano: 26 sty 2017, 14:34

Ja również jestem w podobnej sytuacji co Ty Edyta999, mam magistra z profilaktyki społecznej i resocjalizacji, i napisałam wiadomość do Monisterstwa w tej sprawie, otrzymałam odpowiedz, że aby pracować jako pracownik socjalny musiałabym zrobić studia magisterskie bądź licencjackie z kierunku praca socjalna.
paula.

Napisano: 22 mar 2022, 11:32

Ja miałam skończone przygotowanie pedagogiczne i wybrałam się teraz na podyplomówkę z resocjalizacji https://studia-online.pl/kursy/662/stud ... alizacyjna Mysle, ze warto pomyslec wlasnie w kierunku pedagogiki resocjalizacyjnej. Sporo ciekawych rzeczy można później robic. Mnie zawsze ciekawiło więziennictwo i placówki penitencjarne
Anna91
Praktykant
Od: 22 mar 2022, 11:31
Zajmuję się: PS

Napisano: 25 mar 2022, 13:52

Witam,

Jestem w podobnej sytuacji. Obecnie jest prowadzony nabór na Uniwersytecie Papieskim na podyplomówkę z Metodyka i Metodologia Pracy Socjalnej. Prawdopodobnie wykłady on - line a ćwiczenia na miejscu. Na razie jest tylko 11 osób i jeśli nie zgłosi się więcej to kierunek nie zostanie w tym semestrze utworzony.
Gosiaczek888
Praktykant
Od: 09 kwie 2014, 9:12
Zajmuję się:

Napisano: 09 maja 2022, 8:36

Istnieje wiele miejsc pracy dostępnych dla kierunków socjologicznych.
The sewer often emits a bad smell, and it is very likely that there is a blockage. You need to use the sewer line camera to quickly find the location of the blockage.
Gukern2022
Praktykant
Od: 31 mar 2022, 5:19
Zajmuję się: FA

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x