SUSZA - decyzja odmowna ( wzór )

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~merry

Re: SUSZA - decyzja odmowna ( wzór )

Post autor: ~merry »

Posiadam gospodarstwo 2.7 Ar. W 2006 do-dzierżawiłam na teranie gminy 2.58 Ar gruntów rolnych ( łącznie 5.28 Ar). Ponieważ wystąpiła sprawa konfliktowa nie korzystałam fizycznie z dzierżawy, a zakończenie dzierżawy było 9.11.2008 (warunki umowy nie pozwoliły na wcześniejsze rozwiązanie jej). W październiku 2008 złożyłam wniosek o zasiłek celowy spowodowany przez suszę, podając na wniosku obszar praktycznie przeze mnie użytkowany tj.2.7 Ar. Oszacowane szkody to 44.7 %. Otrzymałam ( 14 listopada) decyzję odmowną ponieważ straty spowodowane przez suszę Urząd podzielił na całość gospodarstwa i w ten sposób wyniosły 23% (pozostałe warunki spełniłam). Co sądzicie Państwo o tej sprawie? Czy możliwe jest odwołanie?
~xta

Post autor: ~xta »

macie może wzór oświadczenia ze gościu sie zapoznał z dokumentacją ( w przypadku odmowy i odwołania sie)? jakie art tam wywołujecie oprócz art. 233 par 1 i 2 kk? prosze od odpowiedź.
~2222

Post autor: ~2222 »

Jak mam napisać odwołanie od decyzji która odmawia mi świadczenia
ODPOWIEDZ