św. piel. kiedy zn. st. od 30 roku życia - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 26 sty 2015, 14:27

dajemy odmowę i namawiamy na odwołanie do SKO które raczej powinno przyznać, ale na wszelki wypadek przyjmujemy tez wniosek na SZO i przedłużamy termin wydania decyzji do momentu wypowiedzenia się SKO, wtedy w najgorszym wypadku będzie wyrównanie SZO a w najlepszym oczywiśćie ŚP
wiolawiola

Napisano: 26 sty 2015, 14:33

ja na twoim miejscu cieszylabym sie,ze kobita zlozyla wniosek o szo w tym wypadku:) przyznajesz zgodnie z wnioskiem i nie masz klopotu;-) natomiast gdyby zlozyla wniosek o SP to mysle,ze mialabys klopot:) ja obawialabym sie przyznac SP:)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 26 sty 2015, 14:35

dopiero zauważyłam że był wyrok TK na ten temat wcześniej nie miałam takiego przypadku więc się nie zagłębiałam w temat a teraz nie wiem co zrobić umówiłam się z kobieta na wypłatę szo na jutro bo wiadomo jak ludzie chcę tych pieniędzy a teraz co mam zrobić
ja :)

Napisano: 26 sty 2015, 14:36

mam wniosek na szo i przyznam to chciała to dostanie :)

Napisano: 26 sty 2015, 15:22

zastanawiam się jeszcze co z tym świadczeniem

Napisano: 26 sty 2015, 16:09

Wstrętne dranstwo dla swojego spokoju daje SZO, nieroby siedzące i pierdzące w stołek.
Franek79

Napisano: 26 sty 2015, 20:30

wiola , może weź wniosek na św. pielegn. daj odmowę, ale zasugeruj by się odwołała , ewentualnie pomóż napisać odwołanie , szkoda kobiety.... ja tez bym się bała przyznać , ale zrobiłabym jak napisałam
iwonajaa

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x