Czytałam, że świadczenia podzielne przez liczbę dni a nie jak do tej pory przez 30 ale teraz nie wiem która aktualizacja to zmienia. Może ktoś mi podpowiedzieć gdzie to było.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
bb1 pisze:Kochani - akurat to że dzielimy przez ilość dni w miesiącu j e s t ujęte w Ustawie z dnia 24.07.2015 - Dz.U.2015.1217 atr 17c ust 7 ...pozdrawiam
ale to się tyczy samego świadczenia rodzicielskiego i to wiemy ... jest zmiana, że wszystkie podzielne świadczenia będziemy liczyć w ten sposób a nie jak do tej pory przez 30
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes