Witam. Ja nie zamierzam prosić o pomoc, czy żebrać na historię o chorobie lub braku pracy. Po prostu chciałabym pomóc w tym roku 2 rodzinom, które naprawdę tej pomocy potrzebują, szczególnie w tym magicznym przedświątecznym okresie:-) Nie będę opisywała ich sytuacji rodzinnej czy materialnej, po prostu postanowiłam, że z przyjaciółmi zorganizuję zbiórkę pieniążków wśród znajomych i rodziny. Nie chodzi o duże kwoty, po prostu po 5-10zł. Jednak zbierając pieniądze w taki sposób niewiele udało nam się zdobyć, dlatego jestem tutaj:-) Myślę ze 5zł to nie jest duże obciążenie dla budżetu wielu z nas, a dzięki temu te rodziny mogłyby mieć prawdziwe święta, dzieci odwiedziłby Mikołaj (za którego przebiera się mój chłopak:-) ), a rodzice tych maluchów nie musieliby się martwić za co i w jaki sposób te święta zorganizować. Jeśli znajdzie się choć jedna osoba, która byłaby skłonna pomóc w naszej prywatnej akcji to proszę o kontakt mailowy:
[email protected] lub po prostu wpłate na rachunek: 63249000050000400100081955. Jeśli ktoś z Państwa ma odzież i obuwie zimowe dla dzieci w wieku do 12 lat to również proszę o kontakt mailowy