świadczenie pielegnacyjne - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 04 kwie 2014, 13:04

no i bardzo dobrze chociaż tyle.
~x

Napisano: 04 kwie 2014, 13:50

Nie dziwiłabym się podwyższaniu kwoty świadczenia, gdyby świadczenie przysługiwało jedynie na dzieci z ciężkimi niepełnosprawnościami, a nie jak obecnie także na samodzielnie funkcjonujące w swoich srodowiskach.
To jest kpina, i zwykłe rozdawnictwo publicznych pieniędzy w ramach politycznej propagandy.

~m&m

Napisano: 04 kwie 2014, 15:34

jestem tego samego zdania, mam niepełnosprawne dziecko w stanie bardzo ciężkim i pracuje bo nie mam wyjścia bo nie starcza ale nie narzekam
~ela

Napisano: 04 kwie 2014, 19:19

Pani Iwono, chciałam serdecznie Pani podziekowac za to co Pani zrobiła, wraz z innymi mamami w sejmie,chociaż tyle, co się udało, bo na więcej nie pozwoli żółty bo musi wystarczyc na nagrody dla nich.Dziękujemy i życzymy dużo zdrowia.Powodzenia.Chciałam jeszcze dodac,że wstyd mi za tych urzędników co zazdroszczą Pani wypoczynku z synem niepełnosprawnym.
~mama

Napisano: 04 kwie 2014, 19:26

m&m - i po co jeszcze bargrolisz? tez dostaniesz wyższa kasę, odczep się wreszcie od matem, mogłaś sobie wypracować emeryturę
~xxx

Napisano: 04 kwie 2014, 23:36

A co ma do tego wypracowanie sobie przeze mnie emerytury, skoro jeszcze mi daleko do wieku emerytalnego.
Jestem po prostu przeciwna rekompensowania rodzicom najnizszą krajową posiadanie chorego dziecka i to , gdy za.sra.nym obowiązkiem rodzica jest wychowanie i utrzymanie swojej latorośli, na urodzenie ktorej sie sam zdecydował.
~m&m

Napisano: 05 kwie 2014, 0:17

m@m ales ty zawistna..
~Malwina

Napisano: 05 kwie 2014, 0:40

~m&m. Gdy za.sra.nym obowiązkiem rodzica jest wychowanie i utrzymanie swojej latorośli, na urodzenie ktorej sie sam zdecydował.
Nie możesz tak do tego podchodzić ponieważ inni mogą powiedzieć że skoro osoba jest starsza niepełnosprawna, ne zdolna do samodzielnej egzystencji to w takich wypadkach powinna być stosowana eutanazja.
~IGA

Napisano: 05 kwie 2014, 10:12

i na dodatek zasr.anym obowiązkiem dziecka jest opieka nad schorowanym rodzicem....tak to leciało
~xxx

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x