I na jaki wtedy artykuł sie powołać na odmowę ? I co dawać wszystkie paiery jak do grudnia sie dawało na SP?
I na jaki wtedy artykuł sie powołać na odmowę ? I co dawać wszystkie paiery jak do grudnia sie dawało na SP?
Przepraszam , że wracam do tego ale ma wątpliwości ponieważ do PCP złożyli wniosek 20.06.2023 i na orzeczeniu pisze ze od tej daty jest niepełnosprawność i mimo wszystko bys sie cofnał do zaprzestania gospodarstwa ? Bo ja myslama przyznac od 20.06.2033?
No własnie ja tak przyznałam od daty zlożenia i ustalenia stopnia jak cos kiedyz zarzuca to wypalceTom. pisze: ↑19 sty 2024, 11:08tak nam kontrola ubiegłoroczna wskazała jako prawidłowe - cofać się do 1 dnia miesiąca w którym złożono wniosek na komisję i w którym spełnione są przesłanki SP
nie zgadzamy się z tym ale dla nas to korzystne finansowomy się przez lata cofaliśmy najdalej do dnia, od którego datowany był znaczny stopień
No ale co byście zrobili w tym przypadku? Fak-jest ojcem dziecka ale czy bierzemy pod uwagę fakt że ma zasądzone alimenty na dziecko na które chce pobierać ŚP? i w dodatku matka pobiera FA?