Sygnity
Re: Sygnity
Wejdź na osoby
Wyszukaj osobę
Modyfikuj dane
Dane dotyczace wypłat dodajesz konto i je wybierasz (poźniej zapyta cie czy i w jakich decyzjach je zmienic - wybierwsz decyzje jesli jest wiecej jak jedna) i juz
poźniej sprawdz sobie na wszystkich decyzjach na planie wypłat czy ci zmieniło bo czasem nie chce przyjac i trzeba pare razy zmieniac
Wyszukaj osobę
Modyfikuj dane
Dane dotyczace wypłat dodajesz konto i je wybierasz (poźniej zapyta cie czy i w jakich decyzjach je zmienic - wybierwsz decyzje jesli jest wiecej jak jedna) i juz
poźniej sprawdz sobie na wszystkich decyzjach na planie wypłat czy ci zmieniło bo czasem nie chce przyjac i trzeba pare razy zmieniac
ja zmieniami dane we wniosku w administracji, póżniej w planie wypłat zmieniam recznie każdy miesiac i mam pewności, że jest okey 

ale jeżeli wniosek jest zakwalifikowany a decyzja zatwierdzona to u mnie ta ikonka do modyfikacji danych jest nie aktywna, można tylko przeglądać dane ale ich zmienić nie mogę więc jak to zrobić jakieś sugestie??
Już doszłam gdzie to zmienić nie we wnioskach tylko w liście osób w administracji.
Dzięki za podpowiedź:)
Dzięki za podpowiedź:)
Oprócz Sygnity - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
dzieci z poprzedniego małżenstwa
sygnity zestawienia
czy ktoś już pisał?
Weryfikacja - czy osoba pobiera w innych jednostach
Skladki emerytalne i rentowe
Piecza zast
dochód uzyskany
utara św. rodzicielskiego
mężatka
centrum interwencji kryzysowej a 500
osoba rozwiedziona - czy musi być wyrok sądowy??
rodzina zastępcza
oprogramowanie
CZY WLICZAĆ ALIMENTY
jak się ustosunkować?.......
dzierżawa