ja za każdym razem ręcznie wprowadzam bo inaczej się nie danowafundusz pisze: ↑07 paź 2024, 14:07Jak mogę wprowadzić w Sygnity w harmonogramie wypłat z FA nowe daty? Nie umiem sobie z tym poradzić> Ktos pomoże.
My robimy to tak, że mamy recznie stworzony harmonogram wypłat na cały okres świadczeniowy dołączany do decyzji, np. 25 dnia miesiąca, 24 generuje liste, generuje przelew elektroniczny, daję do księgowości, przelew idzie 25 i z taką datą zatwierdzam listę wypłaconych świadczeń. Nie wiedziałem, że to można jakoś w programie ustawić (ale ja nowy w fanowafundusz pisze: ↑07 paź 2024, 14:07Jak mogę wprowadzić w Sygnity w harmonogramie wypłat z FA nowe daty? Nie umiem sobie z tym poradzić> Ktos pomoże.
w sygnity jest tak że z automatu masz wklejoną tabelkę i tylko modyfikujesz datę kiedy wypłaty. I tak każdy miesiąc i każda decyzję osobno
Ja zmieniam w szablonach i samo zaczytuje mi poprawne daty wypłat na nowy okres. Wchodzę w zakładkę Administracja - Szablony wydruków- szukam szablonu dla decyzji przyznającej z FA - Modyfikuj dane (zielonym ołówkiem) - i dla wersji domyślnej Modyfikuj wersję szablonu. I tam w tabeli na dole ustawiam daty z tego okresu. Tabelę w takiej wersji zaczytuje mi do każdej nowej decyzji