Witam serdecznie.
Kiedy będzie możliwość wprowadzenia w Sygnity tak samo jak w Płatniku nadpłaconych, nienależnie opłaconych składek emerytalno-rentowych/zdrowotnych?
To już moja kolejna taka sytuacja, że co innego przez korekty zbiera program Sygnity(który ich nie widzi) a ja muszę pomniejszać kwoty, zarówno w sprawozdaniach jak i w zaświadczeniach potrzebnych klientom do ZUS-u.
Może jest już taka możliwość...jeżeli tak to proszę o podpowiedź, jak to zrobić:)
Pozdrawiam.
Sygnity i nadpłacone, nienależnie opłacone składki
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SR/FA/SW
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: św,ps
- Kontakt:
Re: Sygnity i nadpłacone, nienależnie opłacone składki
witam, chyba jest taka możliwość w programie pomost w obsłudze klienta jest "refundacja" i tam to trzeba zrobić. Ja też mam podobny problem ZUS zwrócił nam składki zdrowotne i zasiłek stały za dwie osoby za miesiąc październik- przeszli na emeryturę. Księgowa te zwroty sobie pomniejszyła a mi w pomoście wychodzi większa kwota. W związku z tym i moje pytanie czy mam zrobić jak dobrze rozumiem Refundację? Problem tylko w tym że jak po wypisaniu kogo dotyczy wchodzę do harmonogramu w refundacji to wyskakuje mi świadczenie zaplanowane a nie zrealizowane i nie ma takiej opcji nawet żeby wybrać pomiędzy tym i dzięki temu wszystko jest nie aktywne. Czy ktoś wie coś na ten temat, proszę o poradę.
Oprócz Sygnity i nadpłacone, nienależnie opłacone składki - Problemy techniczne z oprogramowaniem przeczytaj również:
Problem z wydrukiem SIGID Księgowość Budżetowa
Problem z decyzją na SUO z zaburzeniami psychicznymi
problem z decyzją uchylającą zasiłek okresowy
Stare kryterium dochodowe - wywiad +
Usunięcie anulowanego dziennika
Problem z podpisem elektronicznym w CAS
jak ustawić przypomnienia o wywiadach do SZO
K B I G
Lista wypłat - Pomost STD- podział świadczenia (gotówka+bony
problem żaświadcznie empatia zus
Nowy znacznik - nagłówek - Sygnity
Aktualizacja SR Sygnity do poziomu G-1.03-2-3.4