kobieta ma 2 dzieci, na jedno zasądzone alimenty, drugie wychowuje wspólnie z konkubentem. Program daje decyzje odmowną- komunikat osoba samotnie wychowuje dzieci, brak zasądzonych alimentów. Gdzie zrobiłam błąd przy wprowadzaniu?
Mam taki problem ; ze po zaznaczeniu zbioru centralnego i próbie jego odbudowy wyswietla się komunikat o treści: nie można zlokalizować definicjii dzielonej tablicy tymczasowej lub roboczej dla tablicy ttlogDok w procedurze proc/ss/zbc/odbudowa.p(1429) a nastepnie komunikat że odbudowa zbioru centralnego zakończyła się -wystapiły błedy zostanie zaprezentowany raport po klik OK program się wiesz i zaden raport się nie ukazuje .... wychodzę z programu Ctrl+AltDelete
Takie komunikaty pojawiają się przy nieprawidłowo wykonanej aktualizacji oprogramowania kiedy część plików się skopiowało z instalatora a część nie - i nie pasują do siebie. Potrzebna jest fachowa pomoc informatyka przy ponownym poprawnym wykonaniu aktualizacji. Polecam również serwis oprogramowania.
Mam problem z wprowadzeniem zasiłków z powodu suszy. Wgrałam poprawkę DPP020. Nie mogę utworzyć decyzji. Przy rozpatrywaniu wniosku nie ma w POMOSCIE rodzajów świadczenia -190011 -zasiłek celowy - susza i 190012 - zasiłek celowy - huragan. Pilnie proszę o pomoc!
Uwaga jak wyżej - nieprawidłowo zainstalowana aktualizacja - zainstalowały się pliki wykonywalna a nie zaktualizowała się baza danych. Konieczne jest poprawne wykonanie aktualizacji w czym powinien pomóc Państwa informatyk lub nasz serwis - namiary mailowe lub telefoniczne są podane na głównym oknie Pomostu.
Mam problem po ostatniej aktualizacji SR
\"Zmiana decyzji w związku ze zmianą sytuacji życiowej\" we wniosku wprowadzam pesel... i program zawiesza się. To jest tylko przy jednej osobie. Nadmieniam, że ma ona świadczenie z FA nie wiem czy to ma znaczenie, bo przy innych osobach korzystających z FA nie ma tego problemu.
Nie wiem co mam zrobić ?