Witam.
Czy ktoś może ma ten sam problem co ja, otóż Pan przyszedł zmienić numer konta. W programie wprowadziliśmy konto, zmieniliśmy konto w planie wypłat, robiąc listę wypłat ciągnie stare konto i nie można zmienić. Usunęłam już stare konto, a i tak na listę wypłat ciągle je narzuca, co mam zrobić Panie Tomku?
Sygnity - problem z kontami
Re: Sygnity - problem z kontami
A zrobiłaś to przez Administracja - > Osoby i tam wybrać tego pana i modyfikuj dane i tam poprawić nr konta, ja tak zrobiłam i mi pobiera do listy wypłat to nowe konto
też miałam ten problem i zmieniam w - administracja - osoby a potem jeszcze zmieniam w decyzjach -wszystkie decyzje- plan wypłat - operacje - modyfikuj parametry w realizacji - wybierasz konto bankowe i tam się pojawia już to nowe konto bankowe tak robię i jest ok
aktualizowałam przez administratora i ciągle to samo, nawet aktualizowałam na liście wypłat i dalej to samo
Ale zmieniałaś przed Administracja i wejść w Osoby a nie pakiet narzędziowy. Ja zmieniłam właśnie tak jak pisałam i bez problemu pobiera mi nowe konto
no to może zmień w decyzji tylko najpierw usuń z listy wypłat
Tak też zrobiłam, usunęłam z listy osób, aktualizowałam przez administratora, i ponownie wygenerowałam listę, a na liście znowu stary numer konta. Dodam jeszcze, że stary numer konta usunęłam z osoby na liście osób, a i tak widzi stary numer konta. Tyle co kont zmieniałam to pierwszy raz mama taki problem, wcześniej tak się nie działo.
a zaznaczyłaś w Osobach moduł "św" bo jak ja miałam na "wszystkie" to nie chciało zmienić
Oprócz Sygnity - problem z kontami - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Sygnity-podświetlenie wszystkich wniosków
ciekawe?
wniosek elektroniczny a zmiana miesca zamieszkania
Funduszu Gwarancyjny - czy utrata?
skład rodziny
Kończy 7 lipca 18 lat-wniosek bez dochodu
odmówiono mi 500+-co lepiej zrobić?
od kiedy ważny jest wniosek
wyłączenie organu
Wyrok. Dziecko z matką, ojciec na nie wnioskuje.
zawieszenie czy wstrzymanie
Niepełnoletnie dziecko ma swoje dziecko
ROPS ROPS ROPS
Dwa wnioski
500+
ZOL ?