sygnity problem z wnioskiem! Panie Tomku co robić???

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
82gocha
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

sygnity problem z wnioskiem! Panie Tomku co robić???

Post autor: 82gocha »

przy wprowadzaniu wniosku wpisałam pesel i od razu wyskoczył mi wnioskodawca, w zakładce informacje o dzieciach wyskakuje tylko najstarszy a ona dodatkowo ma jeszcze drugie dziecko które wpisałam zamiast w tej zakładce to w zakładce skład rodziny i kiedy teraz chcę dopisać drugie dziecko do zakładki informacja o dzieciach to wyskakuje komunikat OSOBA JEST DODANA DO WNIOSKU, co mam teraz zrobić, nie mogę usunąć w składzie rodziny bo juz weryfikowałam przez empatie te drugie dziecko, a tak chciałam zrobic usunąć w składzie a dopisać w info o dzieciach ale nie da rady, usunąć wniosku też nie mogę przez empatię
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Re: sygnity problem z wnioskiem! Panie Tomku co robić???

Post autor: SYGNITY »

Dokumenty będące wynikami weryfikacji można usunąć, po potwierdzeniu przez dwie osoby, że nie są dowodem w sprawie. Jak już ich nie będzie, to można usnąć wniosek i wprowadzić poprawnie.
Tomek
82gocha
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: sygnity problem z wnioskiem! Panie Tomku co robić???

Post autor: 82gocha »

ślicznie dziękuję
ODPOWIEDZ