ja robie obsluga sprawozdan---> analiza decycji ---> zanznaczam okres zasilkowu i od kiedy do kiedy zatwierdzone decyzje mnie interesuja potem zaznaczam -->podst. decyzji, modul aplikacji, rodzaj decyzji rodzaj wniosku i koordynacja---> generuje mi ilosc wydanych decyzji wchodze w te decyzje i mam liczbe unikalnych świadczeniobiorcow i sumuje i gotowe
Treść rozwiązania:
5."Liczba wypłaconych w lipcu świadczeń wychowawczych należnych za miesiąc lipiec, wypłaconych na podstawie wniosków złożonych od 1 lipca br. "
i 8. "Wydatki na wypłacone świadczenia wychowawcze w lipcu br., należne za miesiąc lipiec, przyznane na podstawie wniosków złożonych od 1 lipca br."
Z menu Obsługa sprawozdań > Raporty > Świadczenia i wypłaty można wykonać raport "Wypłaty i potrącenia" do raportu można m.in.:
Okres zasiłkowy=2019
rodzaj świadczenia = świadczenie wychowawcze,
Rok, za który wypłata = 2019,
Miesiąc, za który wypłata = lipiec,
Status wypłaty = zrealizowana,
Kwota ustawowa wypłaty
Czy potrącenie = Nie
Data wypłaty
6. "Liczba wypłaconych świadczeń wychowawczych należnych za miesiąc lipiec, wypłaconych w okresie 1 - 16 sierpnia na podstawie wniosków złożonych od 1 lipca br."
i 9. "Wydatki na wypłacone świadczenia wychowawcze w okresie 1 - 16 sierpnia, należne za miesiąc lipiec, przyznane na podstawie wniosków złożonych od 1 lipca br."
Okres zasiłkowy=2019
Miesiąc, za który wypłata = lipiec,
Kwota ustawowa wypłaty
Czy potrącenie = Nie
Data wypłaty >=2019.08.01
7. "Liczba wypłaconych świadczeń wychowawczych należnych za miesiąc sierpień, wypłaconych w okresie 1 - 16 sierpnia na podstawie wniosków złożonych od 1 lipca br."
i 10. "Wydatki na wypłacone świadczenia wychowawcze w okresie 1 - 16 sierpnia, należne za miesiąc sierpień, przyznane na podstawie wniosków złożonych od 1 lipca br."
Okres zasiłkowy=2019
Miesiąc, za który wypłata = sierpień,
Kwota ustawowa wypłaty
Czy potrącenie = Nie
Data wypłaty