Wprowadziłam zwrot od komornika. Gdy próbuję wydrukować z sytemu zawiadomienie o zmianie zadłużenia w TW nie pokazują mi się żadne kwoty. Czy miał ktoś taki problem?
Hej, a czy po wygenerowaniu zawiadomienia o zmianie zaległości wynikającej z tytułu wykonawczego próbowałaś zmienić wersję wydruku. Są tam do wyboru dwie wersje, jedna dotyczy starej numeracji tytułów dotyczącej kwot, druga nowej. I możliwe, że masz np. tytuł na starym druku (sprzed zmiany) i przez to zawiadomienie nie pokazuje Ci pozycji z kwotami. Generujesz to zawiadomienie i w jego menu w drugiej linii czwarta ikona (zmiana wersji wydruku - karteczka z czerwoną strzałką) wybierasz wersje szablonu - wersję podstawową. Program automatycznie prawdopodobnie otwiera w Wersja pliku ZAWIADOMIENIE_ZMIANA ( 1 ). Akceptujesz Wersją do wydruku i powinno się wszystko co wcześniej nie było ukazać tj. pozycje z kwotami. Pozdrawiam
a może wyzerowało Ci należność i tym samym nie pokazuje odsetek (miałem niedawno właśnie z tym problem - teraz czekam na informatyka, może on coś poradzi). Jeśli nic nie pomogło to możliwe, że w szablonie trzeba coś pozmieniać. pozdr